« Back

Disney: Kráľovná Elsa nie je lesbička

Dobrý deň,

akokoľvek absurdne a nezmyselne to znie, LGBT lobby tlačí na produkciu Disneyoviek, aby v 2. dieli obľúbenej detskej rozprávky Ľadové kráľovstvo (v origináli Frozen) spravili z kráľovnej Elsy lesbičku.

Podporte nás, prosím, v požiadavke, ktorú už podpísalo takmer 150 000 ľudí, aby zástupcovia spoločnosti Disney neustúpili týmto tlakom, a aby sa kráľovná Elsa, s ktorou sa stotožňujú milióny dievčat na celom svete, nestala nástrojom v presadzovaní LGBT agendy:

http://www.citizengo.org/sk/fm/34549-disney-princezna-elsa-nie-je-lesbicka
Po zhliadnutí pilotnej časti príbehu sú ľudia z LGBT kruhov presvedčení, že kráľovná Elsa už lesba je, a preto požadujú, aby v ďalšom dieli dostala svoju lesbickú partnerku. Kampaň na sociálnej sieti, ktorá používa hashtag #GiveElsaAGirlfriend (dajte Else priateľku), sa stala virálnou.

Túto požiadavku považuje za oprávnenú aj GLAAD, americká homosexuálna lobby, ktorá silne kritizuje spoločnosť Disney za to, že v roku 2015, vo svojich filmoch nevykreslila žiadnu LGBT postavu. Liberálne média pritakávajú, že aj lesby by mali mať "svoju" princeznú.

Pokračovanie animovanej rozprávky je naplánované na rok 2018. Aby sme o dva roky našim deťom nemuseli vysvetľovať, že kráľovná Elsa je lesbička, navrhujeme inú alternatívu: Ak tvorcovia plánujú do rozprávky zakomponovať ľúbostný vzťah, žiadame, aby sa zamilovala do princa (nie do princeznej).

Rozprávka Ľadové kráľovstvo patrí medzi najlepšie zarábajúce animované filmy všetkých čias. Má veľký vplyv na deti, ich mysle a srdcia.

Dievčatá po celom svete snívajú o dni, kedy sa vydajú za krásneho princa a túžia byť ako ich obľúbené Disney princezné. Je preto dôležité, aby Disney využil svoju príležitosť k tomu, aby deťom poukázal na krásu univerzálnych hodnôt ako sú láska, priateľstvo, vernosť, vernosť, veľkorysosť, a aby nepoužíval svoj vplyv vo filme na to, aby ich kŕmil polarizujúcou propagandou, ktorú podporuje len časť sveta.

Veríme, že Disney nepodľahne tlaku liberálnej agendy. Prosím podporte nás v žiadosti, aby rozprávka, ktorá fascinuje deti po celom svete reprezentovala skôr prorodinné hodnoty:

http://www.citizengo.org/sk/fm/34549-disney-princezna-elsa-nie-je-lesbicka
Keď podporíte túto iniciatívu, prosím, prepošlite ju aj svojim príbuzným a priateľom. Ďakujeme!

S prianím pekného dňa,
Miriam Kuzárová a celý tím CitizenGO