« Back

Je potrebné, detičky moje, prestať posudzovať...

Je potrebné, detičky moje, prestať posudzovať...

Posolstvo pre ľudstvo dané Pannou Máriou Lellovi

 

02. Novembra 2019 - Máriini pútnici / I Pellegrini di Maria.

Moje drahé deti milované Bohom, prichádzam medzi vás, aby ste pochopili Lásku Matky, ktorú som ja dostala.

Deti moje, žite Slovo Boha, lebo v ňom sú obsiahnuté celé dejiny Slova! Deti moje, prostredníctvom Slova sa môžte stať mojimi rukami, prostredníctvom konkrétnej cesty a nádeje pre tých, ktorí už nedokážu vidieť krásu tohto života.

Povzbudzujem vás, ktorí kráčate zakúšajúc tento môj príchod: nežite, ako keby Vám nepatril, lebo mnohí z vás zažili prítomnosť Boha; a dnes hovorím Vám, deti moje, ktoré chcete zakúsiť vo svojich srdciach Lásku môjho Syna: povzbudzujem vás nezanechať modlitbu!

Vy nemôžte pochopiť prečo prichádzam medzi vás na toto miesto; pochopíte to iba vtedy, keď sa necháte milovať Bohom a tak budete môcť zakúsiť Svoje objatie a Svoju živú prítomnosť vo vás.

A hovorím Vám detičky moje, láska mojej Lásky, žite Božie Slovo, a modlite sa, lebo modlitba je radosť, lebo modlitba je sila; Vám, ktorí máte túžbu cítiť sa byť milovaní a cítiť pravý pokoj, nie ten, ktorý dáva človek, ale ten ktorý dáva môj Syn Ježiš!

Je potrebné, detičky moje, prestať posudzovať; je potrebné, nenechať sa ovládnuť tým, čo vás oberá o pokoj; preto Vám hovorím: žite viac Sväté Písma, lebo v nich je všetko napísané; je tam vždy nejaké nové Slovo, ktoré Vám môže pomôcť kráčať po ceste svätosti, ako to bolo pre učeníkov.

Ako ja som bola požehnaná Bohom, tak aj vy: buďte požehnanými rukami tam, kde budete môcť milovať; objať tých, ktorí dnes stratili nádej; buďte očami Boha! A hovorím Vám: prijmite tých, ktorí padli a nedokážu povstať! Hovorím Vám: choďte a roznášajte radosť z toho, že Boh koná vo vás; a iba tak budú môcť rozpoznať Milosť, že Boh žije vo vás!

Žiadam od vás, aby ste sa viac ponorili do modlitby; lebo prostredníctvom modlitby môžte zakúšať záležitosti Neba; ak sa však nemodlíte a nepostíte, a nežijete každodennú modlitbu, a nemáte vytrvalosť, detičky moje, satan na vás útočí v modlitbe, a nedovoľuje Vám modliť sa a postiť, tým, že Vás robí únavenymi, roztržitými a nedovoľuje Vám byť slobodnými v modlitbe.

A keď pochopíte nakoľko je modlitba dôležitá: toto všetko zmizne, a vaša modlitba sa stane radosťou.

Modlite sa, modlite sa, modlite sa, aby sa mohli uskutočniť plány, ktoré má Boh s každým z vás! Cez vaše Áno, Boh môže konať vo vás!

Ďakujem Vám za lásku, ktorú máte voči môjmu synovi! Som s vami, a po boku každého z vás!

Žehnám vás všetkých!

https://www.incamminoconmaria.it/2019/11/02/posolstvo-pre-ludstvo-dane-pannou-mariou-lellovi-02-novembra-2019/?lang=sk

http://preghiereagesuemaria.it/immaginisacre.htm