« Back

Narodil sa Kristus Pán

Narodil sa Kristus Pán

Spolu s Máriou, nech velebí naša duša Pána, nech zažiari nám Betlehemská hviezda do nového rána. Pritúľme Božie dieťa na srdce svoje, ako nežná Matka povedzme Mu - STAŇ SA Ježiško tak, ako to chce srdce Tvoje. Želajme si navzájom, nech sú naše srdcia podobné Ježišovmu. Vtedy zavládne pokoj, keď pripodobníme svoje srdcia, srdcu Jeho, srdcu tichému a pokornému. Nežným hlasom Márie povedzme Ježiškovi ÁNO tomu zjednoteniu naších sŕdc v nevinnom srdiečku jeho, no nie len pre tú jedinú chvíľu Vianoc, lež neodvolateľne navždy pre večné nebo. Prajeme Vám pokojné a požehnané Vianoce.

   Spolu s Máriou, nech velebí naša duša Pána, nech zažiari nám Betlehemská hviezda do nového rána. Pritúľme Božie dieťa na srdce svoje, ako nežná Matka povedzme Mu - STAŇ SA Ježiško tak, ako to chce srdce Tvoje. 
   Želajme si navzájom, nech sú naše srdcia podobné Ježišovmu. Vtedy zavládne pokoj, keď pripodobníme svoje srdcia, srdcu Jeho, srdcu tichému a pokornému. Nežným hlasom Márie povedzme Ježiškovi ÁNO tomu zjednoteniu naších sŕdc v nevinnom srdiečku jeho, no nie len pre tú jedinú chvíľu Vianoc, lež neodvolateľne navždy pre večné nebo.

Prajeme Vám pokojné a požehnané Vianoce.