Oznamy

Showing 1 - 10 of 630 results.
Items per Page 10
of 63

Oznamy

« Back

3. nedeľa v cezročnom období 2017

Liturgický kalendár

Utorok: Sv. Františka Saleského, biskupa a učiteľa Cirkvi.Spomienka.
Streda: OBRÁTENIE SV. PAVLA, APOŠTOLA. Sviatok.
Štvrtok: Sv. Timoteja a Títa, biskupov. Spomienka.
Sobota: Sv. Tomáša Akvinského, kňaza a učiteľa Cirkvi. Spomienka.
NEDEĽA: ŠTVRTÁ NEDEĽA V CEZROČNOM OBDOBÍ

Oznamy

Na budúcu nedeľu bude zbierka na Katolícke školstvo Trnavskej arcidiecézy. Všetkých darcov nech odmení Pán.

Ďakujem všetkým dobrovoľníkom, ktorí sa podieľajú na zorganizovaní výdaja „Polievky zo srdca“ v Pastoračnom centre sv. CM pre piešťanských bezdomovcov. Ďakujem aj zástupcom mesta Piešťany, pracovníkom sociálnych služieb mesta, pracovníkom Katolíckej charity v Piešťanoch za podporu a pomoc. Ďakujem aj všetkým reštauráciám a jedálňam za ochotu zapojiť sa a poskytnúť polievku pre ľudí na ulici. Polievka sa bude vydávať v mesiaci január v stredu a v sobotu od 13.00 do 15.00 v uvedených priestoroch.

Od 18. do 25. januára je Týždeň modlitieb za jednotu kresťanov. Celý týždeň sa vo svätých omšiach berú primerané úmysly v modlitbe veriacich a v nedeľu omšový formulár Za jednotu kresťanov. Ekumenická pobožnosť za účasti evanjelického a gréckokatolíckého pána farára bude vo farskom kostole sv. CM vo štvrtok 26.1.2017 o 18.00, na ktorú pozývame kňazov z dekanátu Piešťany a veriacich všetkých kresťanských cirkví a spoločenstiev s ich predstaviteľmi.

Svätá omša vo štvrtok bude presunutá na 17.00.

Od 1. januára 2017 v Piešťanoch je otvorené adoračné centrum *Eucharistický plameň* v Kaplnke Božského Srdca Ježišovho. Pozývame všetkých, aby prišli za Ježišom, aby ho počúvali, pri ňom riešili svoje problémy a nachádzali duchovnú silu do svojho života a povolania. Ďakujem všetkým dobrovoľníkom, ktorí záväzne prichádzajú na hodiny adorácie, a tým udržujú každodennú celodennú poklonu Ježišovi Kristovi prítomnému vo Sviatosti oltárnej.

Stretnutie prvoprijímajúcich detí a birmovancov ako obvykle na svätých omšiach. V stredu alebo v piatok bude preskúšanie prvoprijímajúcich detí 3. ročníka z 1. časti otázok.

Na nástenke máte informácie o púti zaľúbených v dňoch 17. – 19. februára 2017 v Šaštíne. O manželských rekolekciách dňoch od 31.3. do 2.4.2017 v Melčiciach – Lieskovom v kláštore sestier františkánok. O 12. ročníku projektu Rádia Lumen „Rádio Lumen spája Lumen rodiny“.

Cirkevná spojená škola sv. Márie Goretti a Rada rodičov vás srdečne pozýva na 10. ročník plesu CSŠ, ktorý sa bude konať dňa 10.2.2017 o 19.00 v reštaurácii Semafor. Vstupné je 30€ na osobu. Lístky budú v predaji od 10.1. do 31.1.2017 u pani Klapicovej, na 1. stupni CSŠ u p. učiteľky Kiššovej a na 2. stupni u p. učiteľa Mencla.

 

Mgr. Jozef Gallovič
farár – dekan