Dianie vo farnosti

« Back

Farské oznamy 4. - 10. november 2019

Je XXXI. týždeň obdobia cez rok. Pravidelná eucharistická poklona bude od pondelka do štvrtka. V piatok a sobotu organizujeme na fare jesennú zbierku šatstva a ďalších potrebných vecí. V dňoch od 1. do 8. novembra je možné získať úplné odpustky v prospech zosnulých.

  • V našom kostole máte možnosť prísť na večernú eucharistickú poklonu. Sviatosť Oltárnu vystavíme od pondelka do štvrtku po sv. omši o 18.00 do 21.00. Poklona má každý deň od 19.30 do 20.00 spoločný program: v pondelok modlitba Taizé, v utorok modlitba vešpier, v stredu modlitba s gregoriánskou hudbou a vo štvrtok modlitba s čítaním Svätého písma. Je to výborná príležitosť na vnútorné duševné i duchovné oddýchnutie si. Všetci ste pozvaní.
  • V piatok a sobotu organizujeme na fare jesennú zbierku šatstva, deky, posteľné prádlo, obuv, hygienické potreby, školské potreby a kuchynské potreby. Veci, s ktorými sa chcete podeliť, môžete priniesť na faru v čase: v piatok 15.00-19.00, v sobotu 9.00-12.00.
  • Tento týždeň do 8. novembra môžeme raz denne získať úplné odpustky vprospech zosnulých. Treba nábožne navštíviť kostol alebo cintorín a pomodliť sa Modlitbu Pána a Verím v Boha. Okrem tohoto úkonu je potrebné: sv. spoveď (krátko predtým alebo potom), sv. prijímanie (najlepšie v ten istý deň) a akákoľvek modlitba na úmysel Sv. Otca. Samozrejme treba vylúčiť aj akýkoľvek všedný hriech. Pristúpiť ku sviatosti zmierenia môžete každý deň pred sv. omšami.

 

Stiahnuť aktuálne farské oznamy 

 

 

 

 

Odkazy na videá