Folders
Folder # of Folders # of Documents
Prilohy z wall 0 26
Showing 1 result.
Documents
There are no documents or media files in this folder.
Name Size
There are no documents or media files in this folder.
Showing 0 results.
« Back

Diabol ohrozuje neprestajne len to, čo môže mať silu ohroziť jeho.

To je logické . Ak sa zlo potrebuje rozmáhať a svoje hnusné chápadlá nekonečne rozprestierať na všetké strany , robí to neskutočnými útokmi. Bohužiaľ . Zviera mi to nekonečne srdce. Nekonečne. Slzy sedmi bolestí.... SEDEMBOLESTNÁ. Ako najjednoduchšie získať moc , ak nie cez predsudky a nepochopenie nie úmyselné , ale nepochopenie , respektíve nepokojné pocity , ako zasdadením škodlivého štepu  do srdca človeka , na ktorých nám záleží ?  Nepozeraj , čo iní hovoria. Vážne ? Nie je problém , ale nemám si všímať  štep zlého ,praktiky ,  ktorými chce ničiť všetok pokoj a šťastie , ak to spôsobuje chaos a neistoty v srdci tých , na ktorých nám záleží ? To snáď nikto vážne nemyslí.   Pýtam sa , na základe čoho si dospel /a , že človek je egoista , keď si osobne neprehovoril /a poriadne ani desať minút !!!  JEDINE nato apelujem , na komunikáciu , jedine na to tlačím a myslím , že nie ostro a vkuse. Len vtedy , ak máme pocit , že sa zmietajú naši blízky v chaose , len z dôvodu vysvetlenia a vliania svetla do tmy treba komunikovať. Je to na báze dobrovoľnosti a vždy bolo. Nenútim nikoho.

RODINY , VZŤAHY sú terčom diabla v tejto hnusnej dobe.  O to viac , ak vzťah manželov , partnerov oslabí samotného diabla. Ten vás nebude nosiť na rukách , lebo ho môžete oslabiť. Bude len útočiť stále viac. MODLI SA , MODLI SA , DôVERUJ. Modlitba nikdy nie je zlá , ak je úprimná , nikdy nie je zlá ak je zároveň spojená s hlbokým prežívaním vo vnútornom spojení  v prvom rade s Bohom , v druhom rade s tým koho milujete. Bez rozdielu či sa modlí muž a myslí na ženu , alebo opačne , pokiaľ ako vieme , i manželia sú na nešťastie odlúčení buď prácou , alebo tak. Stačí rozmýšľať a keď odísť za prácou , tak celá rodinka.  Chcete čas , potrebujete ho , máte ho. Nikto vás nikdy do ničoho netlačí , i ked možno také pocity niektorí máte , iste môžu byť podnietené , ak sme urobili mi sami niekoľko chýb , čo sa stalo. Ako rastie čas pre rozvoj dobra a pokoja , tak niekoľko násobne rastú šance zla. Ak ste schopní vnímať partnera MOžNO , ako egistu , otázka : Na základe , čoho , s akého dôvodu. A aký štep vo vaších  srdcach vzájomne budete pestovať ? a ktoré odstraňovať ? Ako sa vám do srdca dostali štepy pochybnosti a egoiznu o partnerovi ?  Dal vám Pán Boh jazyk ? dal. Tak komunikujte .  Nie nemusíte sa nikam ponáhľať , ani to nie je dobré. Otázka znie. Budete  zvládať niesť , čas , ktorý potrebujete k dosiahnutiu šťastia , alebo opustíte cestu , ktorá je ťažká , ale možno prinesie pokoj ???  Dúfam , že toto sa nebude vnímať , ako nátlak na nikoho z vás. Vždy mi bolo vyčítané , že viac myslím na iných a mala by som myslieť na seba. Ja v tom zmysel nevidím .Mojím šťastím je šťastie  tých , ktorých ľúbim .V podstate áno. Som egoista , pretože ak chcem  aby bol milovaný človek šťastný , v podstate to spôsobí šťastie aj v mojom srdci.  kOMUNIKáCIA  je prostriedok  na oslabenie zlého. To si predsa nemôže dovoliť.( ironia ) Náhodou by došlo k pokoju , vyjasneniu záležitostí vo vzťahoch k vzájomnému pochopeniu a to je predsa to , čo diabol nechce. Nie netlačím.  Každý nech sa rozhodne , ako cíti. Ale potom nehorekujte  !!! 

Kde sú vaše modlitby ?  ,  ako sa modlíte ?  Boh dovolil zlému , aby skúšal ľudí , preto nepokoje , stresy.....Čomu sa poddáme ?  Rozhodnite každý za seba. Ja  niekedy potrebujem reset , niekedy zotavenie , ale pokračujem ďalej v nádeji. Vy sa rozhodnite , ako chcete , každý , ako cítite a myslíte. Majte na pamäti  , sme len ľudia. Hoci ja som asi z iného sveta.


whole-profile
Ak nepoznáš prostriedok pomoci , nepouzívaj prostriedok ublízenia.

Marcelína belongs-to:

Friends

October 4
Marcelína Marcelína updated a blog entry, Liturgický program Kokava nad Rimavicou 2.10.2023 - 8.10.2023..
5:59 PM
September 26
Marcelína Marcelína wrote a new blog entry, Liturgický program Kokava nad Rimavicou 25.9.2023 - 1.10.2023.
10:12 PM
May 8
Marcelína Marcelína updated a blog entry, Praktizovanie zla..
4:28 PM
Marcelína Marcelína updated a blog entry, Praktizovanie zla..
3:37 PM
Marcelína Marcelína updated a blog entry, Praktizovanie zla..
3:29 PM
Marcelína Marcelína updated a blog entry, Praktizovanie zla..
3:22 PM
Marcelína Marcelína updated a blog entry, Praktizovanie zla..
3:19 PM
Marcelína Marcelína wrote a new blog entry, Praktizovanie zla..
3:14 PM
February 12
Marcelína Marcelína updated a blog entry, POKORA.
12:42 AM
February 11
Marcelína Marcelína updated a blog entry, POKORA.
10:25 PM
Subscribe to Marcelína Marcelína's activities. (Opens New Window)