Blogs

« Back

Adorovať Ježiša vo svojom srdci...

Adorovať Ježiša vo svojom srdci...

...prečítaj a zdieľaj... Mnohým je teraz ťažké zanechať kvôli protipandemickým opatreniam pravidelné slávenie omší. Človek to vie pochopiť, jedná sa o zdravie mnohých. Ani možností pre adorácie v súčasnej situácii nie je mnoho. A predsa...

    Ešte pomerne nedávno bolo mnoho krát možné zabočiť do kostola, v ktorom prebiehala adorácia. V tichu kostola sa človek stretol so Spasiteľom a mohol mu vyliať svoje srdce. Adorácia Sviatostného Ježiša bola pre mnohých vrcholom dňa. Miestom, kde človek mohol načerpať nové sily a vykročiť v ústrety povinnostiam. Teraz je to sťažené koronakrízou.
    Viera, nádej a láska sú najdôležitejšie v živote kresťana. Na najvyššie miesto dávame Dobrého Pána Boha  a svoj vzťah s ním. Vieme, že tým, ktorí milujú Boha všetko slúži na dobré. Hlavne, keď máte Sviatostného Ježiša v srdci. Keď je tak, nemusíte sa báť.  Adorácia je možná aj v koronakríze.
   Ak máte sviatostného Ježiša v srdci, môžete robiť adoráciu ku nemu hocikde, kde ste! Stačí sa zatvoriť do izby, alebo si nájsť kľudné miesto a robiť adoráciu k Ježišovi, ktorého máte práve vo svojom srdci...  Môžete mu zaspievať v srdci:
   ,,Klaniam sa ti vrúcne Bože večitý, ktorý si mi v srdci práve ukrytý..." 

javax.portlet.title.BGTCG