Blog

« Back

Chvály s vyučovaním o poslednom súde III.

Záver z cyklu vyučovaní z Božieho slova: tretia časť (záverečná) eschatológia, posledné veci

Tento blog zverejňujem pre duchovnú potrebu tých, ktorý majú nejaký vzťah k Rómskemu duchovno-spoločenskému stredisku, pre tých, ktorý sa chceli zúčastniť týchto chvál ale z nejakého dôvodu nemohli a tiež pre každého, kto potrebuje povzbudenie vo viere a chce priať katolícke učenie o posledných veciach.

Slovo hovorí Róbert Neupauer.

(trochu je znížená kvalita, lebo toto vyučovanie má 54:45min, aby som to mohol uploadovať)

Pieseň Slávny Boh, všemocný hrá kapela Jekh drom

autor textu a hudby tejto piesne je Peťo Lacho

 

Amen užaras  (Čakáme na nášho svätého Boha) je veľmi pekná pieseň 

Autorom fotografií a audio stopy je Štefan Hrbček. Na nahrávanie bolo použité zariadenie EDIROL R-09-HR.

Comments
sign-in-to-add-comment
Vďaka Števo. Veľmi sa už na to teším. Robo má správny pohľad na učenie našej Cirkvi. Trochu sme sa o tom rozprávali cestou v aute. Rozmýšlam nad tým, či by nenapísal vysvetlenie podobenstiev o poslednom súde do blogu.
Posted on 12/12/11 10:08 AM.
Bol som včera prvý krát v centre v Krížovej Vsi ale naozaj je tam prítomný Boh a je to presne tak ako to je v písme : „Každý, kto počúva… moje slová a uskutočňuje ich, podobá sa múdremu mužovi, ktorý si postavil dom na skale. Spustil sa dážď, privalili sa vody, strhla sa víchrica a oborili sa na ten dom, ale dom sa nezrútil, lebo mal základy na skale.“(Mt 7, 24 – 25) NA SKALE! to znamená v Bohu a to prajem každému postaviť si takýto dom na Božej skale ....
Posted on 12/12/11 10:41 AM.
Ludia - a aj krestania - žijú vo veľkej nevedomosti o posledných veciach. Veľmi odprúčam vypočuť si toto vyučovanie a aj predchádzajúce 2 časti aj keď sa to môže zdať dlhé.
Posted on 12/13/11 9:38 AM.
pridal som tu ešte jednu pieseň emoticon
Posted on 12/14/11 1:29 AM.