« Späť

Vyhrajte vstupenky na duchovnú obnovu v Košiciach s charizmatickým misionárom Jamesom Manjackalom

Vyhrajte vstupenky na duchovnú obnovu v Košiciach s charizmatickým misionárom Jamesom Manjackalom

Moja Komunita v spolupráci s Nadačným fondom Credo vyhlasuje súťaž o vstupenky na duchovnú obnovu s katolíckym charizmatickým kňazom z Indie, Jamesom Manjackalom.

Stačí, ak napíšte krátke svedectvo, príbeh, či zážitok na tému:

Pánov dotyk v mojom živoTE

Svoje svedectvá, príbehy, zážitky píšte na www.mojakomunita.sk/svedectva.
Piati pisatelia s najvyšším počtom laikov (facebook, G+) za príspevok získavajú 2 vstupenky na duchovnú obnovu.

Súťažíme o 10 voľných vstupov. Svoje príbehy môžete písať do 30. júna 2016

Výhercov súťaže budeme kontaktovať v piatok 1. júla 2016.

Trojdňové stretnutie  sa uskutoční v dňoch 8.-10. júla 2016 v  Steel Aréne v Košiciach. Prebehne so súhlasom košického arcibiskupa Mons. Bernarda Bobera. Pastoračnú záštitu prevzala Rehoľa minoritov na Slovensku.

Pozrite si svedectvá súťaže

Súťaž je už uzavretá

Pán Boh koná prostredníctvom svojho služobníka Jamesa Manjackala aj fyzické uzdravenia. 

Svedectvo:

Na duchovnej obnove s otcom Jamesom sme sa celá rodina zúčastnili v júni 2015 v Nitre. Šli sme tam hlavne preto, aby sme sa modlili za uzdravenie mojej manželky a dcérky z atopického ekzému. Ja som sa tiež chcel zbaviť mojich dlhotrvajúcich bolestí chrbta. Na obnove sme zažili veľmi pekný čas, veľa sme sa dozvedeli a duchovne sme sa obohatili.
Počas programu otec James vyzval rodičov, aby mu priniesli svoje ťažko choré deti. Moja vtedy dva a pol ročná dcéra mala atopický ekzém na ruke asi od jedného roka, často sa v noci škrabala (až do krvi) a žiadny z liekov, ktoré jej predpísali lekári jej dlhodobo nepomáhal. Po modlitbe otca Jamesa za ňu sme na celú vec akosi zabudli a šli domov. Po pár dňoch sme si ale uvedomili, že dcére sa ekzém postupne výrazne zlepšuje a po približne týždni ZMIZOL ÚPLNE. Je teraz úplne zdravá, nezostalo jej na ruke úplne nič, dokonca si už ani nepamätá na ktorej ruke ekzém mala. Kožu má zdravú a čistú. Sme z toho veľmi štastní.
My s manželkou sme sa svojich zdravotných problémov zatiaľ nazbavili úplne, aj keď každému z nás sa zdá, že sa problémy o niečo zmiernili.
Nakoniec by som chcel zo srdca poďakovať otcovi Jamesovi a všetkým organizátorom tejto duchovnej obnovy.
Peter, Andrejka a Hanka z Nitry

Pozrite si ďalšie svedectvá na www.duchovniobnova.cz/svedectvi/

Viac o duchovnej obnove s P. James Manjackal z Indie a programe.

Ak by bolo niečo nezrozumiteľné, podrobné info u súťaži poskytne p. Rastislav Mečiar  ( meciar@mojakomunita.sk ).

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Ach, škoda, že sa nemôžem zúčastniť tejto duchovnej obnovy. Termín si človek nevyberie, brat sa žení emoticon. Na duchovné obnovy s o. James je skutočne problém dostať sa a lístky bývajú stále úplne vypredané. Mám známeho-kňaz, ktorý vyhľadáva službu o. Jamesa po celej Európe a vraví, že ako kňaz stále "nabije baterky" a oplatí sa cestovať. Pán Boh cez otca Jamesa koná reálne fyzické uzdravenia ako za čias prvých apoštolov. Som veľmi rád, že tento Boží človek príde na Slovensko a Košice sa zapália živou vierou v Pána Ježiša Krista, ktorého prítomnosť je citeľná.
Odoslané 16.6.2016 14:09.