Blog

« Назад

Šľachtická rošáda-parádny tip na leto

Šľachtická rošáda-parádny tip na leto

Miranda Hawthornová mi asi bola súdená. Nielen kvôli tomu, že som v Londýne bývala na Hawthorn Avanue, ale najmä kvôli jej sympatickej, trošku rebelantskej povahe.

Autorke s obdivom uznávam prekvapivosť situácii a vernosť tým správnym hodnotám, úprimnosť a autentickosť vo vnútornom prežívaní osôb i výber hlavnej idei. Dej sa posúva dostatočne rýchlo a napínavo a ponúka pekné živé opisy a pestrosť charakterov hlavných postáv.  Ako vždy, je krásne sledovať - hoci aj z pohľadu čitateľa cestu muža k tej pravej žene a ženy k tomu pravému mužovi, i to, ako sa jeden pre druhého stávajú tým pravým. A láska - tá na seba nenechá čakať :)

Krásne šaty, príbeh zasadený do historického Londýna z regentského obdobia, gentlemani a romantika – to je kombinácia, ktorú ocení určite nejedna žena. Tentokrát však musím povedať, že túto kombináciu by mohol oceniť aj nejeden muž- ak si chce získať body na konte ktorejkoľvek zo žien okolo neho- Šlachtická rošáda je kniha, ktorú môže darovať mame, sestre i priateľke. Manželíčkovia môžu touto knihou zabodovať ešte viac, ak z nej urobia príjemné večery pri čítaní vo dvojici. Osobne môžem toto milé čítanie len odporúčať. Pekné leto s historickou romantikou prajem :)

Objednať sa dá za najlepšiu cenu na: http://www.kumran.sk/krestanske-romany-novely/20541-slachticka-rosada.html?a=mljk

P.S: Ďakujem mojmu manželíčkovi za príjemný spoločný čas pri čítaní :)

Комментарии