História

Показывается результатов: 1 - 10 из 630.
Предметов на странице 10
из 63

Oznamy

« Назад

7. nedeľa v cezročnom období 2017

Liturgický kalendár

Streda: KATEDRA SV. PETRA, APOŠTOLA. Sviatok.
Štvrtok: Sv. Polykarpa, biskupa a mučeníka. Spomienka.
Sobota: Panny Márie v sobotu. Spomienka.
NEDEĽA: ÔSMA NEDEĽA V CEZROČNOM OBDOBÍ

Oznamy

Prosím tých rodičov, ktorí nepriniesli ešte krstný list dieťaťa, ktoré má ísť na 1. sv. prijímanie, aby tak urobili čím prv. Termín odovzdania bol do konca roka 2016. Podobne vyzývam tých rodičov a deti 3. ročníka, ktoré neboli ešte na 1. preskúšaní.

Aj tento rok je možné poukázať 2% dane z príjmu občianskemu združeniu Katolícka jednota Slovenska - pobočka Piešťany, a tým podporiť našich mladých hudobníkov - zbor Dona Bosca a aktivity Domu pokoja v Lúke nad Váhom. Príslušné tlačivá budú umiestnené vzadu v kostole pri tlačovinách.

Pátri jezuiti pozývajú na veľkopôstnu 9-týždňovú duchovná obnovu v malých spoločenstvách, ako duchovnú prípravu na Veľkú noc, prípadne následne pokračujúcu 3-ročnú duchovnú formáciu v rámci Spoločenstiev kresťanského života (CVX). Pozvaní sú: mládež i dospelí, slobodní, aj manželia (s podmienkou účasti oboch partnerov), ale aj rozvedení či znovazosobášení (ktorí nemajú možnosť pristupovať k sviatostiam). Prihlásiť sa možno najneskôr do 19. februára 2017 v sakristii Kaplnky po sv. omšiach, alebo u pátra Leopolda Slaninku SJ.

 

Oznamy pátrov jezuitov

 

Dnes je posledná možnosť prihlásiť sa na veľkopôstnu 9-týždňovú duchovná obnovu v malých spoločenstvách, ako duchovnú prípravu na Veľkú noc, prípadne následne pokračujúcu 3-ročnú duchovnú formáciu v rámci Spoločenstiev kresťanského života (CVX). Prihlásiť sa možno v sakristii jezuitského kostola alebo u pátra Leopolda Slaninku. Pozvaní sú: mládež i dospelí, slobodní, aj manželia (s podmienkou účasti oboch partnerov), ale aj rozvedení či znovazosobášení (ktorí nemajú možnosť pristupovať k sviatostiam). Začiatok duchovnej obnovy je spoločný, v sobotu 25. februára o 19.30 hod v Kaplnke Sedembolestnej Panny Márie s následným pokračovaním v malých spoločenstvách nasledujúci týždeň.

Pozývame vás k spoločnému štúdiu a poznávaniu učenia pápeža Františka o láske v rodine čítaním, analýzou a debatou o posynodálnom dokumente AMORIS LAETITIA (Radosť lásky). Začíname v prvú pôstnu nedeľu, 5. marca 2017 po večernej svätej omši o 18.30h v našej kaplnke. Stretnutia budú prebiehať každú pôstnu nedeľu večer, približne hodinu.

 

Mgr. Jozef Gallovič
farár – dekan