Kalendár komunity

четверг
28
28.03.24
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Сегодня нет событий.
Время Заголовок Тип  
Сегодня нет событий.
Показывается результатов: 0.

Blogy (Blogy)

« Назад

POZOR NA FALOŠNÉ POSOLSTVÁ

POZOR NA FALOŠNÉ POSOLSTVÁ

Milí priatelia, predpokladám, že mnohí z Vás dostali v týchto dňoch cez sms alebo e-maily tzv. "Urgentné posolstvo z Medjugorja od vizionára Ivana", ktoré vyzývalo k modlitbe 3x Zdravas o 18.30 za odvrátenie svetovej vojny.

      Ak ste pozorne čítali obsah sms, určite ste si všimli bludy v texte: 

"Panna Mária prosí všetkých kresťanov, aby sa každý deň o 18.30 spojili v modlitbe a pomodlili sa 3x Zdravas Mária za odvrátenie svetovej vojny... (v túto chvíľu aby všetok čas úprimne venovali modlitbe a zanechali iné činnosti)". 

 
K danému textu by bolo možné položiť si napr. tieto otázky:
 
      Prečo by mala Panna Mária prosiť iba kresťanov, ak je Matkou Cirkvi a tá ma otvorenú náruč pre všetkých? 
      Ako by mohla Panna Mária vyžadovať, aby každý nechal všetko tak? Ak je napr. v službe lekár - prestal by vari operovať v tú chvíľu? Alebo pracovník v nepretržitej prevádzke - napr. stojaci za pásom, pri ktorom musí mať "oči na stopkách" - by si jednoducho povedal: Teraz nemôžem robiť?! 
 
      Vážnosť situácie vo svete sledujeme už dávno. To neznamená, že sa nemáme modliť. Modlime sa, ale v pokoji. Napokon, k pokoju nas vyzýva aj Kraľovná pokoja.
 
Poplašné správy neprinášajú pokoj, a ani kresťania, ktorí robia poplach. ;)
 
Vďaka všetkým, ktorí ste nepodľahli panike a tieto správy ste ďalej neposielali! 
 
 Čerstvé upozornenie na falošné posolstvo nájdete na stranke www.gospa.sk - od spoločenstva Svetlo Máriino -, ktoré pravidelne zasiela posolstvá z Medjugorja. Kto ich od nich odoberá, iste si všimol, ze niečo nie je "kóšer", keďže z ich strany toto "urgentné posolstvo" vôbec neprišlo. 
 
  Tu je oficiálne stanovisko k šírenému falošnému posolstvu:
 

      "V týchto dňoch sa prostredníctvom internetu šíri falošná výzva a výstraha pod názvom "Urgentné posolstvo Panny Márie - Vojna sa blíži". Prosíme vás, aby ste túto správnu nerozširovali, nerozosielali, pretože ide o falošnú správu nepochádzajúcu z Medžugoria.

      Vizionár Ivan sa od tohto ´posolstva´ dištancuje. Podľa jeho slov sa mnohé falošné posolstvá objavujú okolo 25.-teho v mesiaci alebo 25. júna pred výročím zjavení v Medžugorí. Panna Mária nás vždy pozýva k modlitbe, pokoju, k tomu, aby sme žili päť kameňov a zasväcovali sa Ježišovmu a jej Nepoškvrnenému Srdcu.

 

Svetlo Máriino

 

PS: Niektorí túto správu spájajú so zjavením, ktoré mal Ivan v Michigane 31. 1. 2012, čo je rovnako zavádzajúce. Čoskoro bude k dispozícii záznam z tohto zjavenia na www.marytv.tv.

 

Zdroj textu: http://www.gospa.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=59&Itemid=72

 

Aj keď niekedy môžeme byť viac či menej náchylní všeličomu uveriť, nedajme sa zmiasť. Prosme o svetlo Ducha Svätého, a najmä vyčkajme -, lebo nie všetko "rýchle" je aj dobré. ;)

 
Pokoj a dobro!
 
Zdroj obr.: internet
 
Комментарии
sign-in-to-add-comment
Ja sa môžem vždy a slobodne, v ktorúkoľvek dennú alebo nočnú hodinu, modliť k Pánovi za mier vo svete a prosiť o orodovanie i Matku božiu- kráľovnú pokoja. A nemusia byť presne 3 zdravasy? Čo keď mám čas a bude to celý desiatok? Alebo celý ruženec? Alebo jednoduchý , spontánny rozhovor s Pánom, alebo meditácia nad prosbami Otčenáša: "Príď Kráľovstvo Tvoje.....buď vôľa Tvoja ako v nebi tak i na zemi?....."
Jediné pozitívne je- spájať sa v modlitbe...počuli sme evanjelium nedele, kde sa dvaja alebo traja prosia Otcva o to isté v mojom (Ježišovom) mene, dostanú to.....A vložiť do toho celú svoju dôveru!
Отправлено в 09.09.14 19:37.
Отправлено в 10.09.14 8:05.