História

Ukazujem 1 - 10 z 630 výsledkov.
Položiek na stránku 10
z 63

Oznamy

« Späť

13. nedeľa v cezročnom období 2017

Liturgický kalendár

Pondelok: Sv. TOMÁŠA, APOŠTOLA. Sviatok.
Streda: SV. CYRILA A METODA, SLOVANSKÝCH VIEROZVESTOV. Slávnosť. Sväté omše ako v nedeľu.
Sobota: Panny Márie v sobotu.
Nedeľa: ŠTRNÁSTA NEDEĽA V CEZROČNOM OBDOBÍ.

Oznamy

Farská hodová slávnosť sv. Cyrila a Metoda bude vo farskom kostole v stredu 5.7.2016 o 10.30 v deň slávnosti, nakoľko je to voľný deň, za účasti zboru Coro Laudamus.
Na záver sv. omše umiestnime v chráme relikvie sv. Rity, orodovníčky a pomocníčky v neriešiteľných, beznádejných situáciách alebo skúškach.
Po slávnostnej sv. omši pozývame na malé agapé do Pastoračného centra. Prosím ochotné farníčky aj farníkov, aby pomohli s prípravou pohostenia.

Foto a video z prvého svätého prijímania detí si môžete vyzdvihnúť po farskej sv. omši (10.30) v Pastoračnom centre alebo cez týždeň v sakristii po večernej sv. omši.

Fotografie a CD z birmovky si môžete tiež vyzdvihnúť v nedeľu po farskej sv. omši.

Zbierka na Dobročinné diela Sv. Otca činila 938,- €. Z birmovky darovali na kostol 100,-€. Pán nech požehná všetkých darcov.

 

Oznamy pátrov jezuitov

 

Zbierka na dobročinné diela sv. Otca Františka, ľudovo nazývaná „Halier sv. Petra“ – 1530,44 EUR. Za Vaše milodary Vám ďakujeme.

V stredu na slávnosť sv. Cyrila a Metoda budú sväté omše v našej kaplnke ako v nedeľu (prázdninový režim): 6.30, 8.00, 9.30 a 18.30h. Nie je to prikázaný sviatok. V tento deň v našej kaplnke nespovedáme.

Svätá omša v nedeľu o 11.00h. počas prázdnin nebude.

 

Mgr. Jozef Gallovič
farár – dekan