História

Ukazujem 1 - 10 z 630 výsledkov.
Položiek na stránku 10
z 63

Oznamy

« Späť

2. nedeľa v cezročnom období 2018

Liturgický kalendár

Streda: Sv. Antona, opáta. Spomienka.
Nedeľa: TRETIA NEDEĽA V CEZROČNOM OBDOBÍ.

Oznamy

Od 18. do 25. januára je Týždeň modlitieb za jednotu kresťanov. Vo svätých omšiach sa berú primerané úmysly v modlitbe veriacich alebo aj omšový formulár Za jednotu kresťanov.

Cirkev napĺňa svoje poslanie vyučovať a vychovávať aj cez katolícke školy. Aby sa mohli katolícke školy ďalej udržať a rozvíjať, konáme vo farnostiach Trnavskej arcidiecézy zbierku. V minulom roku sa vyzbieralo 31.051,75 eur. Vďaka Vaším milodarom sme mohli finančne pomôcť 4 katolíckym školám pôsobiacim na území Trnavskej arcidiecézy.
Na budúcu nedeľu bude zbierka na katolícke školstvo Trnavskej arcidiecézy.

Svätá omša pre deti, osobitne, ktoré sa pripravujú na 1. sväté prijímanie, bude v stredu vo farskom kostole o 18.00.

Stretnutie birmovancov bude v piatok na sv. omši o 18.00 a po nej s kňazom a animátormi.

Každý piatok Vás po večernej sv. omši, ktorá je o 18.00 h vo františkánskom Kostole sv. Jakuba v Trnave, pozývame na “SVIEČKOVÝ POCHOD TRNAVOU s modlitbou BOLESTNÉHO RUŽENCA”. Tento pochod, ktorý je súčasťou iniciatívy „ZASTAVME ZLO Z ISTANBULU“ je zbraňou, ktorou chceme odmietnuť ratifikáciu ISTANBULSKÉHO DOHOVORU a šírenie “GENDER IDEOLÓGIE – rodovej ideológie” na Slovensku.

 

Oznamy pátrov jezuitov

 

Ponúkame vám v spolupráci s o.z. "Cesta domov" kalendáre na rok 2018 na podporu jezuitských misií a vzdelávania chudobných v južnej Indii. Kalendár si možno zakúpiť v cene 1ks/8eur v sakristii nášho kostola. Sme vám vďační za podporu misijného úsilia v našej provincii.

Od 18. januára do 25. januára slávime Týždeň modlitieb za jednotu kresťanov.

Dnes (14. 01. 2018) o 15.00h. bude v našej kaplnke Sedembolestnej Panny Márie stretnutie združenia Faustinum.

Ohne – stretnutie snúbencov – 2. 2 - 4.2.2018 v Melčiciach. Určený pre mladé páry, ktoré chodia spolu, aby spoznali svoje názory a očakávania i Boží plán s manželstvom. Hnutie kresťanských rodín – info Igor a Mária Mištinovci.

 

Mgr. Jozef Gallovič
farár-dekan