História

Ukazujem 1 - 10 z 630 výsledkov.
Položiek na stránku 10
z 63

Oznamy

« Späť

2. Veľkonočná nedeľa (Božieho milosrdenstva) 2023

Liturgický kalendár

Nedeľa: 3. Veľkonočná nedeľa

Oznamy

Zbierka na Boží hrob bola spolu 2000 EUR a veľkonočná farská ofera bola spolu 3000 EUR. Úprimné Pán Boh zaplať.

V stredu pozývame na sv. omšu o 18:00 hod. a modlitbu sv. ruženca od 17:15 hod. vo farskom kostole všetky deti a ich rodičov, ktorí sa pripravujú na 1. sv. prijímanie.

Stretnutie birmovancov bude vo farskom kostole v piatok 21.4.2023 na sv. omši o 18:00 hod. a po nej bude stretnutie s kňazom.

Pozývame k modlitbám za život a nenarodené deti každú stredu o 10:00 hod. pred nemocnicou.

Vdp. Michal Stríženec úprimne ďakuje za modlitby za neho a jeho uzdravenie. Je po operácií a cíti sa dobre. Naďalej prosí o modlitby, aby sa s Božou pomocou čím skôr zotavil a mohol opäť konať kňazskú službu v našej farnosti.

Prosíme veriacich, aby si pred vstupom do kaplnky BSJ vypínali svoje mobilné telefóny (alebo aspoň zvonenie) a nerušili tak modlitby a predovšetkým sv. omšu. Ďakujeme.

Procesia k úcte Božieho milosrdenstva bude dnes o 14:30 hod. od Kaplnky Božského Srdca Ježišovho do farského kostola sv. Cyrila a Metoda, kde sa o 15:00 hod. pomodlíme Korunku Božieho milosrdenstva so zamysleniami z denníčka sv. sestry Faustíny (V prípade nepriaznivého počasia bude modlitba Korunky vo farskom kostole o 15:00 hod.) Na túto výnimočnú slávnosť pozývame všetkých veriacich. Prosíme aj rodičov s deťmi, aby prišli a vytvorili sprievod okolo obrazu Božieho milosrdenstva. Pri tejto príležitosti je možnosť získať za obvyklých podmienok úplné odpustky (sv. spoveď, sv. prijímanie, modlitba na úmysel Sv. Otca, odpútanosť od akéhokoľvek hriechu, aj všedného, modlitba Otče náš, Verím v Boha a nábožná invokácia k milosrdnému Pánu Ježišovi napr. „Ježišu dôverujem ti!“ pred Najsv. Sviatosťou oltárnou).

Mgr. Marián Kolenčík
farár – dekan