Dianie vo farnosti

« Späť

Farské oznamy 16. – 22. september 2019

Je XXIV. týždeň obdobia cez rok. Od pondelka 16. septembra začneme pravidelnú večernú eucharistickú poklonu. V sakristii kostola si ešte môžete vyzdvihnúť prihlášku dieťaťa na Prvé sv. prijímanie a taktiež na birmovku.

  • Od zajtra - pondelka 16. septembra - opäť začneme pravidelnú večernú eucharistickú poklonu. Sviatosť Oltárnu vystavíme od pondelka do štvrtku po sv. omši o 18.00 do 21.00. Poklona má každý deň od 19.30 do 20.00 spoločný program: v pondelok modlitba Taizé, v utorok modlitba vešpier, v stredu modlitba s gregoriánskou hudbou a vo štvrtok modlitba sčítaním Svätého písma. Je to výborná príležitosť na vnútorné duševné i duchovné oddýchnutie si. Všetci ste pozvaní.
  • V sakristii kostola si ešte môžete vyzdvihnúť prihlášku dieťaťa na Prvé sv. prijímanie a taktiež na birmovku. Vypísanú prihlášku prosíme priniesť na faru alebo do sakristie kostola do nedele 22. septembra. Na Prvé sv. prijímanie sa môžu prihlásiť aj deti z 2. ročníka ZŠ a na birmovku mládež, ktorá navštevuje 9. ročník ZŠ a stredoškoláci.
  • Budúcu nedeľu 22. septembra sa v meste uskutoční III. Národný pochod za život. Okrem sv. omší sa program koná na Námestí Slobody (pred Úradom vlády). Sprievodný program začína o 12.30, hlavný program o 13.30. Očakávané ukončenie okolo 16.00. Pozývame Vás na túto manifestáciu za radosť zo života a z detí.

 

Stiahnuť aktuálne farské oznamy 

 

 

 

Odkazy na videá