Dianie vo farnosti

« Späť

Farské oznamy 21. – 27. október 2019

Je XXIX. týždeň obdobia cez rok. Pravidelná eucharistická poklona bude od utorka do štvrtku. V noci so sobotu na nedeľu sa mení čas!

  • V našom kostole máte možnosť prísť na večernú eucharistickú poklonu. Sviatosť Oltárnu vystavíme od pondelka do štvrtku po sv. omši o 18.00 do 21.00. Je to výborná príležitosť na vnútorné duševné i duchovné oddýchnutie si. Všetci ste pozvaní.
  • Budúcu nedeľu sa mení čas: posunieme si hodiny o 1 hod. dozadu.
  • Občianske združenie Fórum života aj tento rok organizuje pravidelnú kampaň Sviečka za nenarodené deti spojenú s finančnou zbierkou. Získanými financiami podporujú konkrétne aktivity na pomoc ženám, ktoré spontánne alebo umelo stratili svojho nenarodené dieťatko, ako aj ženám, ktoré sa tehotenstvom ocitli v náročnej životnej situácii. Na budúcu nedeľu si pred kostolom budete môcť zakúpiť takéto sviece: malú za 1 Euro, veľkú za 4 Eurá a použiť ich pri nadchádzajúcich dňoch na cintorínoch.
  • V dňoch 8. a 9.11. organizujeme na fare jesennú zbierku šatstva, deky, posteľné prádlo, obuv, hygienické potreby, školské potreby a kuchynské potreby. Veci, s ktorými sa chcete podeliť, môžete priniesť na faru v čase: v piatok 15.00-19.00, v sobotu 9.00-12.00.

 

Stiahnuť aktuálne farské oznamy 

 

 

 

Odkazy na videá