« Späť

Blog - strach

Blog - strach

STRACH – neviem, či je to najsilnejšia zbraň diabla, no jedno viem určite, že túto jeho zbraň využíva najčastejšie zo všetkých.

Dáva ti ho pocítiť v situáciách, keď sa má v tvojom živote udiať niečo radikálne, keď sa má z chlapca stať vojak. Veľakrát ma strach premohol a na volanie môjho ocka do prvej línie som nepočúvol kvôli strachu, že som slabý, že to nezvládnem, a tak som zostal vzadu so skloneným mečom a očami uprenými do mojich topánok. Lenže jedného dňa som zacítil ockovu obrovskú lásku, nekonečnú lásku, ktorá tu bola vždy pre mňa, len ja som ju nevnímal, nevidel a pritom bola stále tak blízko pri mne.

Táto láska ma naplnila dovtedy nepoznanou odvahou. Veď, keď človek miluje a je milovaný, tak mu je úplne jedno, či sa strápni, či to, čo práve robí, vyzerá v cudzích očiach ako totálna šialenosť. Jediné, preňho dôležité oči sú tie, ktorými je milovaný odjakživa...

Po tomto zistení sa môj postoj k strachu radikálne zmenil. Už sa ho nebojím, lebo viem, že teraz ho porazím, a tak, keď diabol skúša tento trápny útok môj meč a hlava už viac nie sú sklonené k zemi.

Vždy, keď porazím strach je to úžasný pocit, pretože viem, že moje, aj keď malé víťazstvo spôsobí môjmu protivníkovi bolesť, s ktorou nepočítal. Môj meč má tú moc spôsobiť mu bolesť. Teda už nie som ten bezbranný chlapec vzadu, ale ja som udatný bojovník v prvej línii...

Pridaj sa aj ty, povedz strachu, že jeho nadvlády v tvojom živote už bolo dosť! Prijmi tú ockovu lásku a všetko okolo teba sa zmení! Potrebujeme teba, áno, práve teba v prvej línii. Veď chceme predsa vrátiť Slovensko do rúk toho pravého Kráľa a s tvojou pomocou vyhráme túto vojnu oveľa rýchlejšie! Si dôležitá, si dôležitý v tomto boji, ani si nevieš predstaviť ako veľmi!!! Tvoj meč môže byť ten víťazný! Vykroč v láske, odvahe a zbroji k nám do prvej línie... Už netrpezlivo očakávame tvoju podporu! :)