Blog

« Späť

Chcem sa podeliť...

Už dlho nad tým uvažujem. Ale až tento týždeň som sa rozhýbala. Chcem sa podeliť o niektoré svoje výtvory aj s inými. Založila som si účet na SaShe, kde ponúkam niektoré svoje výrobky. Momentálne sú to kachličky-podložky pod šálku. Na SaShe mám vianočné motívy, môžete si popozerať, či sa vám nejaká zapáči - [klik]. (Cena by v prípade priamej dohody  bola nižšia o províziu pre SaShe, teda rovné 2€.)

Tieto zatiaľ dva motívy boli inšpirované Božím Slovom a radosťou z Jeho stálej prítomnosti. V hlave sú ešte ďalšie obrázky, ktoré čakajú na spracovanie. Ak by ste ich chceli aj vy domov, alebo pre svojich blízkych, ozvite sa [letitia.tiba@gmail.com]. Určite sa dohodneme. :)

 

.

 

"Medovníčkový" vzhľad vznikol vďaka bielej kontúre na hnedej kachličke. Obrázok je vypálený na 160°C, takže sa dá podľa potreby umývať (aj drhnúť) a nič sa mu nestane. Odspodu sú na kachličkách prilepené korkové nožičky, ktoré ochránia nábytok pred poškriabaním.

Všetky doteraz pripravené obrázky môžete vidieť v mojej galérii na MK - sekcia Moja tvoba.

Budem rada, ak moje obrázky (a ich posolstvo) potešia a povzbudia aj vás. Všetkým vám želám radosť a pokoj Pánov v srdci i vo vašich rodinách. 
Eva.

Komentáre