« Späť

Godzone - nič nebolo len chvílkové...

Godzone - nič nebolo len chvílkové...

Rozhodol som sa, ísť na GODZONE, asi hlavne preto, že som cítil istú potrebu vidiet čo ludia okolo eSPe robia, ako to celé vplýva na ludí a čo to spraví so mnou. Priznám sa dosť som to potreboval, aby som našiel niečo novšie, iné, azda lepšie.

Názor, ludí v mojom okolí som poznal: je to len pretvárka, chvílkové hranie, niečo čo zachveje citmi, ale to je tak všetko, nič dalej nič Božie, len koncert. Nebola to pravda! Godzone nebol len koncert, nebolo len miesto kde Julo povedal pár slov, a kde sa srcervúcim svedectvom dievča priznalo k tomu ako si podrezala žily, nie, bolo to velkým Božím dielom, ktoré On určil, pre mladých. Dnes mladý človek a Boh je klišé spojenie, ktoré je na posmech, no stále je dosť ludí na Slovensku a dosť mladých, ktorí sa tam na miesto Godzone dostanú, náhodou, niekto ich stiahne alebo podobne. OK, povedia si prišli sme na koncert, popočúvajú čosi o Bohu a možno odídu, ale zanechá to v nich, mnoho a možno o pár dní si spomenú na to čo videli a minimálne sa začnú zaujímať. Mna osobne, presvedčilo toto podujatie, že nie je len na tento moment, ale práve naopak, človeka naštartuje - minimálne k tomu aby uvažoval. To na začiatok stačí! Uvažovat, hladať. GODZONE, podporujem a budem podporovať ako sa len dá, pretože toto dielo, je od Boha inak by úž dávno zaniklo.

Predchádzajúci
Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Samuel Achberger
mne z tohto článku odrela do očí vety: Názor, ludí v mojom okolí som poznal: je to len pretvárka, chvílkové hranie, niečo čo zachveje citmi, ale to je tak všetko, nič dalej nič Božie, len koncert....toto tvrdia kresťania, či ne-kresťania v tvojom okolí?...s tým treba niečo spraviť. Kresťan by určite nemal brať to keď sa vyznáva viera a evanjelizuje sa ako niečo také...
Odoslané 24.11.2011 14:51.
žial to bolo práve niekoľko krestanov, ktorí asi nepotrebujú niečo nove lepšie a nejak to nevedia prijat, samemu mi je to luto, možno ich a tieto slova presvedčia.
Odoslané 24.11.2011 15:26 ako reakcia na Samuel Achberger.