« Späť

GOSPELFEST 2012 - Milí priatelia, už túto v sobotu v krásnom meste Skalica na Záhorí

GOSPELFEST 2012 - Milí priatelia, už túto v sobotu v krásnom meste Skalica na Záhorí

V sobotu 26. mája sa v skalickej Orlovni uskutoční už 22. ročník minifestivalu záhoráckych a moravských zoskupení Gospelfest 2012. Predstavia sa: Dubňanská schola (Dubňany, ČR), Emauzy (Skalica a okolie), Igor Mamojka (srbský Slovák žijúci na Morave), Schola (Velká nad Veličkou, ČR), Schola farnosti sv. Václava (Dolní Bojanovice, ČR), Spevokol sv. Martina (Holíč) a Strážnická schola (Strážnice, ČR).

Spíkrom festivalu bude Braňo Škripek, evanjelizátor a dnes už aj poslanes Národnej rady SR. Braňo bude prednášať a tiež viesť festivalové modlitby. Veľmi sa tešíme, že príde medzi nás poslúžiť.

Stretnutie organizuje Spoločenstvo Emauzy zo Skalice pod záštitou o. z. Smerovky od roku 2011. Tradícia Gospelfestu siaha až do porevolučného roku 1990, kedy sa prvý krát konal pod názvom Festival kresťanskej piesne v areáli šaštínskej baziliky. Viac informácií o festivale nájdete na http://www.gospelfest.estranky.sk.

Ďalej
Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Keby Skalica bola bližšie, určite rád by som sa zúčastnil. Prajem vám citeľnú Božiu prítomnosť, veľa účastníkov a krásne počasie emoticon
Odoslané 22.5.2012 10:13.