« Späť

MK, ako to s tebou vlastne je?!

MK, ako to s tebou vlastne je?!

....a zároveň Ťa prosím priveď ma do spoločenstva svätých tu na zemi i v nebi.

Už dlhšie som sa modlila za miesto kde nájdem Jeho. Kde budem môcť prísť na chvíľku vypnúť a možno len niečo dobré a povzbudzujúce prečítať.

Priznám sa dlho mi chodila na mail pozvánka na MK a ja som tomu dlho odporovala. Vždy som si povedala, že to bude nejaká hlúposť. Kresťania na webe? No to isto!

Dlho som bojovala, lenže pozvánka chodila stále až som nakoniec neodolala a prišla som na MK. Keď som sa prvý krát prihlásila najskôr som z toho všetkého bola v šoku. Chvíľku mi trvalo pokiaľ som sa zorientovala. Potom prišlo to, že som chcela zmeniť dizajn a celé som to tu pokazila. Ach, tá hanba. Terazsom bola donútená požiadať niekoho o pomoc. 

Na moje prekvapenie pomoc prišla hneď a veľmi ochotne. Od vtedy sa to tu snažím nemeniť :). Ale poďme k veci. Musím sa priznať, že za obdobie, čo som na MK sa veľa vecí v mojom živote zmenilo. Neviem si predstaviť, že by som tu nebola. Neviem si predstaviť, že by ste tu neboli VY. Každý jeden z vás. Vždy som sa toho bála. Nerada som chodila na internet nikdy som nevedela, kde ma čo čaká. No teraz vždy keď mi je zle, keď ma tlačia k zemi hriechy, keď mám pocit, že svet stratil všetky farby, že nič nedáva zmysel. Vždy vtedy prídem sem a stačí mi prečítať jeden príspevok a zrazu cítim tú veľkú milosť a lásku.

Chcem sa vám všetkým poďakovať za vašu oporu, blízkosť. Za každý váš príspevok. Ste pre mňa veľkým darom, vzorom a svedectvom nesmierneho milosrdenstva Ježiša Krista.

Stali ste sa súčasťou môjho života a veľkým prameňom milostí. Ďakujem za vaše priateľstvá, otvorenosť, za vašu podporu, za každú vašu modlitbu, za to, že ste prijali pozvanie a ste tu. Ďakujem, že Mu tak veľmi veríte a milujete Ho. 

 

Vy ste svetlo sveta. Mesto postavené na návrší sa nedá ukryť. ( Matúš 5, 14)

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Michaela vďaka za tvoje milé svedectvo:0) Teším sa spolu s tebou a s inými super milými ľuďmi na tejto stránke! Som veľmi rada, že sa tu môžeme stretať, jeden za druhého prosiť u Pána a približovať si naše životy s Ním, s Ježišom, naším najdrahším! Želám tebe a nám všetkým, aby sme boli hodní písať a hovoriť o Bohu a aby sme stále viac stotožňovali život s Božím životom! Želám nám všetkým, každému, aby sa tak zaľúbil do Boha, že by pritiahol Božou láskou vo vlastnom srdci každého človeka späť k jeho Tvorcovi a milovanému Bohu! Sme veľká Božia rodina:0)))
Odoslané 1.11.2012 13:32.
Som rad ze ste napisali tento blog. Je povzbudenim pre vsetkych uzivatelov, ze postupne portal MK zacina plnit svoje poslanie. Posielam knazske pozehnanie +
Odoslané 1.11.2012 17:51.
Modlila som sa dnes za to, aby raz aj celá Moja Komunita mala miesto v dnešnom sviatku
Odoslané 1.11.2012 19:01 ako reakcia na Štefan Hrbček.
Ďakujem vám všetkým. Za vaše názory a za požehnanie a za všetko emoticon Ste krásnym svedectvom emoticon
Odoslané 1.11.2012 20:19.
akosi mi ide mráz po chrbte. na viac sa teraz nezmôžem... vďaka za svedectvo. žehnám+
Odoslané 1.11.2012 20:25.
Michaelka, aj ja ďakujem a chcem Ti napísať, že aj ja tu veľmi rada chodím a MK sa stala mojou rodinou. Lebo všetci sme si navzájom bratmi a sestrami a tvoríme nádherné spoločenstvo lásky :-)
Vďaka za Tvoje krásne srdiečko emoticon
Odoslané 1.11.2012 20:38.
Veľmi pekné a veľmi dobré rozhodnutie prijať pozvanie na MK. Myslím, že už som to tu niekde písala. Ja som o MK nevedela, natrafila som na ňu náhodou pri bezcieľnom surfovaní po nete. Nedávno mi jeden priateľ z MK povedal, že to nebola náhoda, ale Božia prozreteľnosť. A mal pravdu, bol to zámer nášho Boha. Som tu rada, no veď ten náš pán Božko má len samé dobré nápady.:-) Tiež ťa tu vítam. :-) :-)
Odoslané 1.11.2012 22:02.
Michaela, som veľmi povzbudený tvojimi slovami. Som vďačný Pánovi za spoločenstvo konkrétnych ľudí tu na MK. Zároveň prosím o modlitbu, aby sme systém vedeli dotiahnuť do jednoduchej použiteľnosti a technicky všetko dobre dobre ošetriť.
Odoslané 2.11.2012 8:34.
Ďakujem vám všetkým. Ste skutočne povzbudením a nebojte sa. Modlitba je istá vec. O čokoľvek sme požiadali bolo nám už vlastne dané.
Teším sa a dúfam, že MK sa bude stále viac a viac rozrastať a zlepšovať na Božiu slávu.

Ďakujem vám i Pánovi za všetko.
Odoslané 2.11.2012 9:02.
"každé vaše slovo nech je na budovanie " emoticon ďakujem za budovanie MK, povzbudenie v dobrom diele a svedectvo pre všetkých tu na webe
Odoslané 2.11.2012 14:55.
Je to príspevok, ku ktorému sa budem neprestajne vracať, lebo takéto povzbudenie často potrebujem. Keď takto budeme pristupovať k náplni MK, ako tu je opísané, nie je sa čoho báť, že by nebola naplnená vzájomná láska.
Odoslané 4.11.2012 11:33.
ja mam podobný názor, odkedy tu som, citím sa lepšie, vždy si prečítam nejaké tie články, vždy ma povzbudia emoticon +
Odoslané 5.11.2012 21:50.
Ja som sa o komunite dozvedela od sestry Františky na FBemoticonA dobre,že to tam napísalaemoticonBohu vďaka,našla som tu veľa dobrých priateľov,bratov,sestieremoticonModlitbaemoticonMiška ďakujem za blogemoticon
Odoslané 6.11.2012 0:04.