« Späť

Naučil som sa odpúšťať

Narodil som sa vo veľmi chudobnej rodine z ôsmimi deťmi. Ja som najstarší.

keď sa vecistaliprílišťažké prenás doma, tak som začal premýšľať o tom že môj život nemá žiadny zmysel. Jedného dňa môj strýko prišiel a vzal ma so sebou aby som s žil s ním a jeho manželkou.

 

Bol som veľmi šťastný a myslel som si  že konečne budem mat lepši život .ale ja som nevedel čo sa stane potom. Manželka môjho strýka ma nepovažovala za svojho syna a preto bol môj život ťažký a volal som na boha nech ma nechá zomrieť.

 

jedného dňa prišiel môj kamaráť a povedal my aby som s ním išiel na kresťanské stretnutie. Tam som počul tieto slová. Bez ohľadu na to čim prechádzaš, Boh na teba nezabudol. Naučte sa odpúšťať tím ktorý vám ublížili. Hovoril som si že nikdy neodpustím svojim rodičom  za to že sme boli chudobný a môj strýko a jeho manželka za spôsob akým sa správali ku mne. Ale ten deň boh mi ukázal že musím odpúšťať všetkým.

 

 Tieto slova som počul od rozprávača na stretnutí zdalo sa mi že to hovorí pre mňa. Potom som si uvedomil že som mal zlé myšlienky o mojej rodine. Ja som potreboval  boha aby odpustil mne a aby som aj ja mohol odpustiť im. Tú noc som padol na kolená a volal som na boha. Ja viem že si mi odpustil a viem že budeš vždy milujúci priateľ a pomocník pre mňa.

 

 

SOON 203

Ďalej