« Späť

svedectvo viery jedného muža z dnešnej noci

Pred chvíľkou som dostala tento mail:

 Snáď jazyková bariéra nie je tak veľká...

 

Niech będzie pochwalony Pan Jezus Chrystus!

 

Siostro Barbaro,

 

bardzo proszę o modlitwę i zaniesienie NAS Maryi pod Błękitny Krzyż bądź na Pod Brdo. Dzisiaj w nocy zmarła moja małżonka Maria. Kilka dni wcześniej na świat prztszo nasze piąte dziecko. Dziesięć lat temy ofiarowałem przez ręce Maryi na Pod Brdo swoją rodzinę  Krzyżowi (Cierpiącemu na Krzyżu naszemu Zbawicelowi). Do tej pory dźwigaliśmy nasze Krzyże wspólnie. Dzisiaj Marysia jest już u Pana. Prosze o modlitwę za jej Duszę oraz o siłę dla mnie, ale przede wszystkim dla naszych Dzieci: Daniela (13 lat), Oli (12 lat), Sławka (8 lat), Michasia (5 lat) i Bohdana (5 dni). Przykmuję tę śmierć jako przejaw Bożej Woli a swoje cierpienia ofiaruję za nawrócenie grzeszników. Jeżeli uzna Siostra, że moje świadectwo może pomóc innym, proszę je rozesłać do głodnych "Słowa", zgodnie z natchnieniem Ducha Świętego.

Prosomy o modlitwę.

 

Z Panem Bogiem

 

Jurek Starzyński

Legnica

 

 

Ak by vás napadli konkrétne kroky pomoci okrem modlitby, adresujte ich sem, priamo, čerstvému vdovcovi s 5 dcérkami. 

Jerzy Starzyński <kyczera@wp.pl

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Samozrejme Slovanovi zrozumiteľné. Ja žiaľ okrem modlitby nemôžem materiálne pomôcť. Beriem takmer minimálny dôchodok a nový školský rok mi t.r. prizarobenie neprinesie. Kontaktovala som však spolusestry v Poľsku a poslala im mailovú adresu.Či budú môcť? Prevažne sú tiež dôchodkyne, ale berú oveľa lepšie dôchodky.
Odoslané 10.7.2012 14:37.
rozmýšľam, ako by si môj muž poradil s 5 dňovým dieťatkom a jeho 4 staršími sestrami.... ako by zorganizoval pohreb svojej manželke... ťažké na moju predstavivosť. keby na to došlo, musel by... ako každý iný....
Jurek je veľmi dobrý človek, ktorý celý život rozdáva okolo seba to najlepšie zo seba.
folklór a viera, viera a folklór... nie je jasné kde jedno končí a druhé začína v Jurekovom živote.
neviem, naozaj neviem , momentálne asi modlitba je to naj čo potrebuje.
Mária-Irma- urobila si veľa , ak si posunula info do Poľska spolusestrám. Ja som len cítila že to tu mám skopírovať a zavesiť. o ostatné sa Boh postará cez svojje predĺžené ruky.
Odoslané 10.7.2012 9:45 ako reakcia na Mária-Irma Danieliszová.