« Späť

Misia medzi rómami...

Bože, čo chceš aby som robila?

 Kde je moje miesto v tvojom pláne spásy?

Kým som robil, čo som uznala ja za vhodné, chýbali mi po čase sily...

 Nechávam to na teba.

 Viem, že ty ma vodíš po správnych chdníkoch.

Dôverujem ti.

 Aj keby som mala ísť tmavou dolinou, šla som, a viem že si bol so mnou... a stále si.

Bože, robím čo ty chceš čo b som v živote nerobila, leb ty to chceš, a mńa naplňa  nová sila v oblastiach v ktorých ja som iba divák a ty si z mńa robíš odborníka, po svojom, svoju mocou, nie mojimi schpnosťami.

 Momentálne si ma  poslal k Rómom, dva mesiace sa naplnili, tretí je prad nami. Nechcú ma pustiť od seba. tvrdia že ma potrebujú. Ale v skutočnosti potrebujú teba a tvoju lásku. Potrebujú zažiť aké to je byť milovaný aby aj oni mohli viac milovať. Ja nič nezmôžem. sama neviem nič urobiť. Iba s tebou  sa mi darí naplńať hladné srdcia tvojim slovom, iba ty môžeš byť dpoveďou na ich potreby.

Urob ma nehodným mostom, po ktorom kráčajú kroky tých, ktorí idú od seba k tebe.

Daj nech si vytierajú nohy všetci ktorí sa chcú zbaviť nánsov blata... ak im to pomôže dostať sa bližšie k tebe, budem rada aj podnžkou...

 

s tebou všetko sa dá

 s tebou síl neubúda,

s tebou prichádzajú nové a nové plány, na ktoré by som nikdy ani nepomyslela

 

Bože, ak je tvojou vôľou  pre mňa práca s tvojimi maličkými, daj mi  materiálne zabezpečenie pre túto  službu,  pošli tím ľudí ktorí budú podporovať túto spoločnú službu , modlitbami, materiálne, i finančne.

Bože, chcem ti slúžiť. Používaj si ma na čo ty chceš aj naďalej.

 

 

 

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
"nehybte sa a nehovorte" je vraj lepsi preklad cinnosti ktoru Boh vyzaduje od Izraela ked stoji medzi Egyptom a morom: Pan bude za vas bojovat vy sa budete len divit. :-) Pan Boh vie preco povysi alebo ponizi a.. my sa to len ucime prijimat.
Odoslané 28.5.2012 16:13.