« Späť

Požehnanie p. Roberta Baleka svd; misionára v Rusku

Požehnania nikdy nie je málo, tak posielam toto požehnanie, pre tých ktorý nemusia a nie sú na fb :) a pripájam sa, je skopčené takže fb na konci neriešte :D

Nech ťa Pán požehná svojím mocným požehnaním a vytvorí okolo teba mocný nepriestrelný štít, cez ktorý neprenikne NIJAKÉ pokušenie zlého, ani jeho strach ani nenávisť, nič. Nech ťa ohrieva, obkolesuje a obijíma Božia Láska, ktorá prekoná všetko, vyháňa strach a privádza k životu a šťastiu... Drž sa hlavne ruky Pána, ktorý ťa stále objíma a v Jeho objatí sa ti nič nestane, lebo ON je SILNÝ BOH - nik silnejší od neho neexistuje... Diabol je len chudák, ktorý stratil svoju niekdajšiu krásu, tak sa teraz paprčí na každého, kto je krajší ako on a ty si omnoho krajšia (krajší) ako on, lebo si Božia dcéra (syn) - a s touto dôstojnosťou kráčaj kdekoľvek kedykoľvek a jednoducho ignoruj akúkoľvek snahu diabla zahnať ťa do strachu, pretože sa nemáš čoho báť, si v Božom objatí obkolesená(ý) Božou láskou, chránená(ý) štítom Božieho milosrdenstva, ktorým ťa miluje takú aká si (takého aký si)... Požehnávam ťa na diaľku týmto požehnaním a nech na tebe zostáva až do konca života a nikdy od teba neodíde - tak som povedal, tak verím, nech sa tak stane AMEN + P. Robert Balek SVD misionár v Rusku (toto požehnanie posielam všetkým vašim priateľom na Facebooku, ku ktorým sa dostane cez zdieľanie, nech to Pán takto zariadi. AMEN)

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Toto požehnanie je stále aktuálne a účinné. Radosť z poznania, že ma Boh miluje takú aká som, je povznášajúca v každej chvíli a že som stále pod Božou ochranou je trvalá istota, na ktoré je užitočné myslieť častejšie.
Odoslané 28.4.2012 16:53.