« Späť

Ako si uzivam novu pracu

Mam pracu v skole. Asistent ucitela. Snazim sa uzivat si to, deti zdravim po angicky na chodbach i v autobuse. Dochadzam do prace 10 minut busom.

Zistovala som u suseda, je deviatak, ze ako ma volaju ziaci medzi sebou. Janka. A ti co ta nepoznaju: ta, co hovori po anglicky.

To znie skoro ako indianske meno :))

Mali sme branne, deviataci cakali kym sa uvolni dalsie stanoviste. Ja som bola na hod granatom. Vo vrecku som nasla karticky, ktore som si tam vlozila, ze mozno sa mi zidu. Vytiahla karticky so slovickami anglickymi. Deviataci preberali opozita a porovnavanie (dobry lepsi najlepsi).

Zahrame sa hru. Ukazem slovo a kto povie prvy opozitum, dostane listok, ktory sa rovna 1bod. Celkom to niekomu aj islo. Nakoniec som spocitala kolko mali dievcata a kolko chlapci, len na ich skodu, nemala som v druhom vrecku ziadnu odmenu. Dalsie kolo sme pritvrdili, vytiahli si slovicko a mali utvorit vety. Ked sme hru skoncili, jeden deviatak sa zamyslel, pohlad do neznama a vyriekol: toto je hra pre blbcov. po kratkej pauze dodal: a ja som sa ju hral.

Ponaucenie: i drsny deviataci su stale hrave osobnosti :)

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Veľmi sa teším z toho, ako Ťa Boh rozvíja emoticon +
God bless you emoticon
Odoslané 16.10.2014 22:47.