Blogy (Vďačný Advent 2014)

« Späť

Vďaka za jednoduchosť

Vďaka za jednoduchosť

Téma: "Za čo som (Bohu) vďačný(á) v tomto roku?" - je oveľa obšírnejšia ako len možno nejaké gro, ktoré Boh pre nás v min. roku konal.

Skutočne som sa musela nachvíľu zamyslieť, aby som zalovila v pamäti a zaspomínala si aj na malé potešenia či prejavenie lásky Otca.

Za čo som ti,  Bože, vďačná? Som ti vďačná za to, že si tu bol stále celý rok pre mňa, bez ohľadu na to, či som si to uvedomovala alebo nie; či som tomu chcela veriť alebo nie. Ďakujem Ti, že s Tebou som zvládla aj ťažké a náročné chvíle. Ďakujem Ti, že si verný a pravdivý vo svojích prisľúbeniach.

Skôr, ako som našla odporúčanie na túto stránku, pozerala som si fotky z letného detského tábora. Áno, Pane. Pamätám si, že počas celej prípravy- od založenia tímu až po odovzdanie detí rodičom, či po vyúčtovane, si celý čas bol s nami. Bolo to náročné, ale s Tebou príjemné a ľahké :-). 

Pane, ďakujem Ti aj za tie nenápadné srdiečka, na ktoré upozorňuješ moje oči a môjmu srdcu potvrdzuješ svoju lásku. Veď ty vieš, Pane ;).

Ďakujem Ti 

 

 

Článok

Po celý advent a Vianoce až do Troch kráľov môžete písať príspevky na tému "Za čo som (Bohu) vďačný(á) v tomto roku?"

Ak sa chcete podeliť o dary, ktoré ste dostali od Boha, môžete o svojej vďačnosti napísať na týchto stránkach. Svojím svedectvom oslávite Pána a vzdáte mu aj takto vďaku a zároveň mnohých povzbudíte. A popri tom sa zaradíte do žrebovania o hodnotné ceny z vydavateľstva Kumrán.

Pre pridanie príspevku sa prosím prihláste (ak nemáte ešte registráciu na  mojakomunita.sk, zaregistrujte sa). Po prihlásení kliknite na tlačidlo "Pridať príspevok na blog". Pre akékoľvek otázky napíšte na letitia.tiba@gmail.com.

Súťaž je predĺžená do 6.1. 2015.
Tešíme sa na všetky vaše príspevky.