« Späť

Moj otec bol lupič...

Moj otec bol lupič...


 
Môj otec bol slávny muž v nasej oblasti, ale nie pre dobru vec . Viete on bol zlodej a zabijak ľudí. Moje meno je Panom . Ja som sa narodil v 1960 v Thailande . Som štvrté zo šiestich deti – päť chlapcov a jedno dievča . Môj otec bol zlodej pretože, si myslel že je to najlepšia cesta zaopatri jeho rodinu .      
                                           Z miesta na miesto
Keď som bol dieťa cestoval som z miesta na miesto pretože, polícia stále hľadala môjho otca . Hľadali ho preto aby ho zavreli do vezenia. Veľa našich priateľov boli tiež lupiči . Vodca dediny u ktorého sme jeden čas bývali bol zlý muž .On si objednával môjho otca keď chcel niekoho zabiť alebo niečo iné zle urobiť .Otec ma mal najradšej , Vždy som vedel  čo robí, aj keď som bol veľmi mladý. Lúpiť a zabíjať  to bol jediný život  ktorý som poznal .
                                               „Ja ťa zabijem “
V jednej dedine v ktorej som žil boli dva gangy lupičov. Medzi tými dvoma Gangy boli stále nezrovnalosti . V jednom z nich bol môj otec . Jedného dna sa z otcovho gangu rozhodli že pozabíjajú členov druhého gangu . Môj otec zabil mladšieho brata . Polícia chytila bossa gangu a zavrela za mreže . Boss povedal otcovi  „ Keď ma pustia z vezenia prídem a všetkých vás zabijem“. Po niekoľkých rokoch , keď gang vyšiel z väznice . Oni išli do nasšej dediny , chceli zabiť vodcu dediny a všetkých z otcovho gangu . Bol tam veľký boj a vodca dediny bol zabitý.

 

Ďalej
Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Odoslané 21.5.2012 7:17.
on to dopíše a poopravujeemoticon Nie je to ešte celý článok.
Odoslané 24.5.2012 7:47.