« Späť

Mamičke Márii

Mamičke Márii

„Drahé deti, ja, vaša matka, som s vami kvôli vašej spokojnosti, kvôli vašim potrebám a vášmu osobnému poznaniu. Nebeský Otec vám dal slobodu, aby ste sa sami rozhodli a poznali. Chcem vám pomôcť. Chcem vám byť matkou, učiteľkou pravdy, aby ste jednoduchosťou otvoreného srdca pochopili nesmiernu čistotu a svetlo, ktoré z nej vychádza a rozbíja tmu, svetlo, ktoré prináša nádej. Deti moje, ja rozumiem vašim bolestiam a utrpeniam. Kto by vám rozumel lepšie ako matka? A vy, deti moje? Je malý počet tých, ktorí mi rozumejú a nasledujú ma. Veľký počet je tých, ktorí sú zblúdení, tých, ktorí ešte nespoznali pravdu v mojom Synovi. Preto, apoštoli moji, modlite sa a konajte. Prinášajte svetlo a nestrácajte nádej. Som s vami. Osobitným spôsobom som s vašimi pastiermi. Materinským srdcom ich milujem a chránim, lebo oni vás vedú do raja, ktorý vám môj Syn prisľúbil. Ďakujem vám!“ Posolstvo Panny Márie Kráľovnej Pokoja 2. máj 2014 cez vizionárku Mirjanu Dragićević-Soldo

Mamička Mária,

Prihováram sa Ti, lebo aj Ty máš zajtra sviatok. Ba ešte viac, lebo Ty si prvá. Matka všetkých detí, Matka všetkých matiek. Matka nášho Pána a Matka naša.

Chcem Ti poďakovať za Tvoju neúnavnú lásku, starostlivosť a opateru od chvíle, kedy Ťa ustanovil Tvoj Syn Ježiš Kristus, pri svojom bolestnom umučení, za Matku nás všetkých.

Ďakujem Ti, drahá Mamulienka, za to, že sa skláňaš z Nebies ku nám, svojím deťom, neustále, neustále, neustále...

V čase pokoja, kedy nás berieš za ruky a učíš nás milovať Ježiša.

V čase súženia, kedy nám fúkaš boliestky, rany na tele i na duši a hovoríš nám, že všetko sa oplatí znášať z lásky pre Ježiša.

Hladkáš nás svojimi dlaňami plnými lásky a nehy a svojím najnežnejším dotykom nám utieraš slzy, ktoré nám stekajú po lícach. Viem, že každá moja slza sa Tvojím dotykom premieňa na perly, ktoré môžem doniesť Tvojmu Synáčikovi ako dar, lebo v nich Pán spozná Tvoju materinskú starostlivosť. Pán spozná, že moje slzy boli v Tvojej dlani, lebo som Ťa prosila o Tvoju veľkú pomoc, lásku, podporu a opateru. Pán v nich spozná Tvoju veľkú silu Príhovoru, ktorú Tebe, svojej drahej Mamičke, nikdy neodmietne a duša, ktorá sa Ti takto zverí, vie, že môže dúfať v Jeho Milosrdenstvo.

Ďakujem Ti za to, že si ma držala za ruku, keď som na svet privádzala svoje deti. Mocne som Ťa o to prosila, a Ty si ma vyslyšala. Nedala si na seba dlho čakať. Vždy si prišla oveľa skôr. V tejto ťažkej hodinke, kedy ide vždy o život matke i dieťatku, si moje bolesti tíšila svojou prítomnosťou. Moja prosba: Mamička Mária, prosím ťa, drž ma za ruku, - bola vypočutá až do dna. Viem, že bez Tvojej pomoci by som to nezvládla. Viem to, Mamička a preto Ti zo srdca ďakujem, že si stála pri zrode mojich detí na tento svet.

Ďakujem Ti, že nám dávaš samu seba ako veľmi vzácny Dar Nebies a učíš nás žiť životom Božích detí. Za Tvoje nádherné posolstvá plné nehy a najstarostlivejšej lásky.

Ďakujem Ti za to, že nás chceš priviesť k Bohu. Že plačeš, koľkokrát aj krvavými slzami, aby si nám povedala, aby sme už konečne prestali urážať Tvojho Syna Ježiša Krista svojimi hriechmi.

Odprosujem Ťa za tých, čo neveria v Tvoje príchody na túto Zem.

Lebo vraj to nie je biblické. Mnohí by Ťa najradšej „odložili“ iba niekde za obláčik na nebi, alebo za vitrínu výstavných skríň svojich domovov a nechcú veriť, že Ty si činná aj dnes. Že si živá a chceš nás priviesť do Neba. Len na nás samých záleží, či prijmeme Tvoju podávanú ruku. Lebo nás upozorňuješ na prostriedky, ktoré nás vedú ku spáse. Odpusť, Mamička, že sme hluchí na Tvoje volanie...

 

Ďakujem Ti za Tvoje Fiat Bohu, kedy si súhlasila, že sa staneš Matkou Božou.  Že si nám dala Spasiteľa a Vykupiteľa sveta.

Ďakujem Ti, že aj ja môžem zvolať spolu s Alžbetou: Buď pozdravená Matka môjho Pána!

Ave Mária!

 

obrázok: Socha Fatimskej Panny Márie, Google

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Prekrásne! Tie slová k našej Matke a Matke Pána spievajú - znejú láskou, ktorú verím, že zdieľame všetci a radi ich počujeme alebo čítame, lebo sú ozvenou nášho srdca.
Odoslané 10.5.2014 18:42.
Galatanom 1:8-9 "Ale keby sme my alebo aj anjel z neba hlásali iné evanjelium namiesto toho, ktoré sme vám hlásali — nech je prekliaty!
9 Ako sme už povedali, aj teraz opakujem: Ak vám niekto hlásal iné evanjelium namiesto toho, ktoré ste prijali — nech je prekliaty!"

Neviem ci sa mam smiat alebo plakat. Som rad, ze je malo "nasledovnikov" Marie. Priblizme sa blizsie k Bohu, ktory je ovela lepsi ako Maria. Naco potrebujeme viac ako len Mariu povedzte mi? Ved On je autorom nasej viery; On nas ochranuje. Jemu su napisane Zalmy. O nom je Biblia. On stvoril svet. On bol na pociatku. On je Svaty, Svaty, Svaty. On je nasim Otcom. Jedine Jezis nam rozumie. On je nasim velknazom, ktory k nam preukazat sympatiu skrze jeho zivot na zemi. On za nas dal zivot na krizi.

Prosim citajme Bibliu viac ako tieto "zjavenia." Boh sa rozhodol nam zanechat Pismo. Jedine co potrebujem tu v zivote je Boh. Maria bola zena, ktora zila. Jezis ju miluje. Boh ju miluje. Budem s nou v Nebi - Vdaka ti Otce! Nebudem ju vsak nasledovat, ani ona by to nechcela.
Odoslané 11.5.2014 8:45.
Jakub, podľa Biblie S Ježišovým narodením to bolo takto:

S narodením Ježiša Krista to bolo takto: Jeho matka Mária bola zasnúbená s Jozefom: Ale skôr, ako by boli začali spolu bývať, ukázalo sa, že počala z Ducha Svätého. Jozef, jej manžel, bol človek spravodlivý a nechcel ju vystaviť potupe, preto ju zamýšľal potajomky prepustiť.
Ako o tom uvažoval, zjavil sa mu vo sne Pánov anjel a povedal: "Jozef, syn Dávidov, neboj sa prijať Máriu, svoju manželku, lebo to, čo sa v nej počalo, je z Ducha Svätého. Porodí syna a dáš mu meno Ježiš, lebo on vyslobodí svoj ľud z hriechov.
To všetko sa stalo, aby sa splnilo, čo Pán povedal ústami proroka:
(Mt 1,18 -22)
Hľa, panna počne a porodí syna a dajú mu meno Emanuel," (Iz 7,14b ) čo v preklade znamená: Boh s nami. (Por Mt 1,23)
Odoslané 11.5.2014 9:36 ako reakcia na Jakub Ferenčík.
Kde je tu napisane, aby som nasledoval Mariu? Vidim v obidvoch tych textoch, ze Boh je milostivy, ze nazval Jozefa "spravodliveho." Lebo vieme podla kontextu novej zmluvy, ze nikto nie je spravodlivy (Rimanom 3), jedine ti, ktorych si Boh urcil pred stvorenim sveta (Efezanom 1). A preto je spasenie dar, nie nieco co si mozeme vybudovat (Efezanom 2:8). "Emmanuel" - Boh s nami. Nie Maria s nami. Potvrdujete len to, ze jedine Boh ma byt oslaveny v obidvoch tychto textoch. Z tohoto mame radost emoticon Boh si nepodeli o svoju slavu.
Odoslané 12.5.2014 7:31 ako reakcia na Anna Václavová.
Jakub, máme na Moja komunita kresťanov t.j. aj nás, rímskych katolíkov, ktorí si ctia Máriu. Sloboda nie? Niet čo diskutovať. Nečítaj a rob, čo tebe hovorí svedomie ale nenapádaj bratov a sestry z vlastnej rodiny.
Odoslané 12.5.2014 12:27 ako reakcia na Jakub Ferenčík.
Jakub, Tvoja nevedomosť Ti je ospravedlnením za Tvoje tvrdé a odsudzujúce slová.
Patríš medzi tých, čo ešte nespoznali lásku Panny Márie.
Lebo nechceš.
Odoslané 12.5.2014 15:02 ako reakcia na Jakub Ferenčík.
Evi, pripájm sa k tebe. Keď nič iné, tak aspoň príklad nášho sv. Jána Pavla II. ktorého miloval celý svet a ktorý svoj pontifikát podriadil Márii. Často hovorieval: Cez Máriu.... Odporúčam Jakubovi prečítať si svedectvá J. Pavla II. o jeho nesmiernej láske k Panne Márii.
Odoslané 12.5.2014 18:19 ako reakcia na Eva Vráblová.
Vieme, že kresťanstvo má mnoho podôb, preto si nepíšeme, aby sme boli konfrontovaní s iným typom kresťanstva. Ide nám len o istú úroveň komunikácie o tom, čo nás spája, nie to, čo nás rozdeľuje.
Z rozhovoru s teológom a profesorom Halíkom v ČR 4/2014 mám z jeho prepisu takéto vyjadrenie:
Pápež Benedikt XVI. hovoril o tom, že kresťania majú byť kreatívnou minoritou v tomto svete, že sa nemajú hrať na to, že sú tu jedinou a rozhodujúcou silou, že majú prijať pokorne to, že dnes veriaci ľudia sú v mnohých štátoch Západu minoritou, ale, že nemajú byť ghettem, ale majú byť kreatívnou minoritou, ktorá obohacuje, nechce len strhnúť na seba tú zbývajúcu (ostatnú) spoločnosť, ale môže ju niečím podstatným obohatiť, aby to kresťanstvo malo v sebe tú morálnu kreativitu.
Odoslané 13.5.2014 10:30.
Preblahoslavená si, Panna Mária a všetkej chvály najhodnejšia, lebo z Teba vzišlo Slnko spravodlivosti, Kristus, náš Boh!
Odoslané 13.5.2014 17:27.
Ospravedlňujem sa, nechcel som nikoho napadnúť nejakým spôsobom. Rád som na tejto stránke. Ale bratov a sestry budem milovať a vravieť pravdu. Nebudem ignorovať pravdu, že Boh nám je pokladom. A chcem viac poznať Boha, preto tu trávim čas čítaním článkov.
Odoslané 18.5.2014 5:10 ako reakcia na Mária Künzl.
Odporúčam si prečítať ako Boh "miloval celý svet" emoticon Ale ďakujem, ak mi odporúčate nejaké presnejšie knihy rád by som si prečítal viac o minulom pápežovi.
Odoslané 18.5.2014 5:12 ako reakcia na Anna Högerová.
Ježiš mal tiež veľmi tvrdé slová (Matúš 23:33). Pavol mal tiež veľmi tvrdé slová (Filipanom 3:2). Izaiáš, Jeremiáš a ostatní proroci mali tiež veľmi tvrdé slová od Boha a vždy boli ovela tvrdšie ako tie moje (napríklad Izaiáš 64:6 alebo Ámos 5:21-27), veď ja som v podstate nič extra nepovedal. Keby som povedal niečo ako títo všetci tak by som bol vyhodený z tejto stránky. A nechcem byť, lebo vás mám rád a rád sa rozprávam o Bohu. Pripomínam reč Pavla v Galaťanom 1. To som nepovedal ja, to povedal Pavol. Ja komplétne rešpektujem vás ako človeka a keby som sa mal s vami stretnúť a rozprávať o Bohu, alebo chváliť Boha s vami, bol by som nesmierne rád. Lásku Panny Márie som nespoznal ešte, to je pravda.
Odoslané 18.5.2014 5:25 ako reakcia na Eva Vráblová.
Ja budem prispievať z môjho pohľadu a som rád, keď vidím váš pohľad a prečo ho máte. Nikdy som nepovedal, že rímsko katolík nie je veriaci. Práve preto je čo diskutovať. A chcem diskutovať, nie preto, aby som vás presvedčil, ale, aby ste ma obohatili vašim názorom a vašou vierou. Ďakujem nesmierne za rešpekt.
Odoslané 18.5.2014 5:29 ako reakcia na Mária Künzl.
Ale je pravda, že možno tu nemám čo robiť emoticon .. Je mi ľúto ak som niekoho urazil, vôbec som nemieril nikoho uraziť, ani sa smiať za ich vieru.
Odoslané 18.5.2014 5:37 ako reakcia na Mária Künzl.