« Späť

Portál Vyveska.sk oslavuje prvé výročie svojho vzniku

Bratislava, 10. februára (TK KBS) - Portál ::Vyveska.sk:: oslavuje dnes prvé výročie svojho vzniku. Denne ho navštevuje takmer 1 000 návštevníkov a informácie o udalostiach pridaných na portáli zverejňuje aj Tlačová kancelária KBS a TV Lux. Mnoho vyhľadávaných webov na svojich stránkach zverejňuje automatizovaný prehľad podujatí z Vyveska.sk. Medzi významné služby portálu patrí pravidelné zasielanie zoznamu podujatí na najbližší týždeň do emailovej schránky. Portál Vyveska sa úspešne etabloval aj na sociálnych sieťach, kde informácie o podujatiach sleduje niekoľko tisíc priaznivcov.

"Ak mám zhodnotiť uplynulý rok, tak musím povedať jedno veľké ĎAKUJEM všetkým, ktorí Výveske od začiatku držali palce, navštevovali ju, písali nám, aká je super, ale aj návrhy na zlepšenia, tým, ktorí využili možnosť propagácie svojich podujatí na Výveske a tiež všetkým, ktorí ju finančne podporili," bilancuje úspešnosť projektu jeho iniciátor a predseda o.z. Christin Tomáš Kuzár.

Primárnym cieľom portálu Vyveska.sk je poskytovať aktuálne informácie o hodnotných podujatiach. Všetky podrobnosti o akciách nájdu používatelia na www.vyveska.sk. Z tohto zdroja sa informácie o podujatiach šíria rôznymi kanálmi ku všetkým záujemcom. Tlačová kancelária KBS zverejňuje podujatia z Vývesky v rámci svojich pravidelných denníkov udalostí. TV LUX čerpá pri príprave inforelácie Pozvánka, ktorú vysiela každý deň o 19:50 aj z akcií na Výveske. Webstránky diecéz, farností, organizácií, ktoré svojim čitateľom chcú ponúknuť aj službu informovania o aktuálnych podujatiach, využívajú možnosť automatického sťahovania akcií z Vývesky, prostredníctvom okna podujatí tzv. widgetu. Každú nedeľu zasielajú dobrovoľníci portálu informácie o podujatiach na najbližší týždeň všetkým záujemcom aj emailom. K odberu týchto noviniek je možné prihlásiť sa priamo na hlavnej stránke. V rámci pôsobenia na sociálnych sieťach Vyveska.sk denne informuje o najvýznamnejších podujatiach a udalostiach.

Dobrovoľnícky projekt Vyveska.sk poskytuje organizátorom jednoduchý a účinný nástroj, ako propagovať organizované podujatia. Organizátori majú sami možnosť vkladať a spravovať svoje podujatia. Týmto spôsobom sa informácie o hodnotných podujatiach dostávajú do povedomia širšieho okruhu návštevníkov. Akékoľvek námety na zlepšenia či návrhy na rozvoj rôznych foriem spolupráce je možné zaslať na adresu vyveska@vyveska.sk.

TK KBS informovala Miriam Kuzárová 

Zdroj: http://www.tkkbs.sk/view.php?cisloclanku=20120410037

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
vyveska je dobra vec, ale mohlo by to fungovat aj lepsie. Mam niekolko technickych (myslim ze dobrych ) NAPADOV, ktore by mohli vyvesku zautomatizovat a urobit ucinnejsou.
Odoslané 10.4.2012 12:48.
Odoslané 10.4.2012 12:51 ako reakcia na Štefan Hrbček.
ak by vas to neobtazovalo, zavolajte mi vecer po 22 na skype (lebo vtedy uz mam volny cas) mozeme sa o tom porozpravat. Skype NICK mam v profile.
Odoslané 10.4.2012 14:44 ako reakcia na Tomas Kuzar.
Dakujem za moznost, dnes to nepojde ale ozvem sa emoticon
Odoslané 10.4.2012 20:50 ako reakcia na Štefan Hrbček.