« Späť

Súťaž s Rádiom Lumen o zájazd do Talianska

Ak nakúpite za 20 Eur v e-shope rádia Lumen, môžete vyhrať zájazd do Talianska pre 1 osobu na 9 dní. Je to úžasné. Akonáhle som začula túto reklamu v rádiu, hneď začala moja myseľ pracovať na plné obrátky.

Ak nakúpite za 20 Eur v e-shope rádia Lumen, môžete vyhrať zájazd do Talianska pre 1 osobu na 9 dní.  Je to úžasné.
Akonáhle som začula túto reklamu v rádiu, hneď začala moja myseľ pracovať na plné obrátky. Taliansko, óóó. Nebola som tam už viac ako 20 rokov, to by bolo, keby som vyhrala. Assisi, Padova, Loreto. Mám taký vyhranený vzťah k Panne Márii a keď počujem, vidím, čítam niečo na tému Panna Mária, tak sa vo mne niečo stane. 
Najskôr som si povedala, "to ľudia, ktorí si nakúpia v obchode, tak ten zájazd aj zaplatia". Potom som si spomenula na chvíle, keď som bola v Taliansku a ako sa mi tam páčilo. Hlavne posledný deň, keď sme navštívili Vatikán a Baziliku sv. Petra. Dali nám niekoľko hodinové voľno a ja som si mohla užiť chvíle samoty, ktoré sú pre mňa často vykúpením v tomto svete plnom slov. Aj Panna Mária hovorí, aby sme sa stíšili. Takže opäť tu máme myšlienku na Pannu Máriu. 
O pár dní som teda šla do e-shopu rádia Lumen, aby som si popozerala produkty a že či niečo vyberiem. Majú tam ozaj peknú ponuku produktov a už zo začiatku som mala nejaké produkty vybraté. Postupne som si to prepočítala do sumy 20 a nakoniec som nakúpila za necelých 21 eur. Dobierka prišla za 2 pracovné dni, čo považujem za super, keďže v podmienkach majú, že po piatich dňoch to budú posielať. Asi v prípade nejakého návalu objednávok.
 
Jedna z vecí, ktoré som si v obchode kúpila bola malá knižka "Nasledovanie Márie" od Tomáša Kempenského. Určite mnohí poznajú iné dielo od tohoto autora s názvom "Nasledovanie Krista", tak som bola zvedavá, čo to bude zač. Tak som si ju aj hneď otvorila a hneď ma zaujali rôzne zaujímavé slová, ako: "Nikdy nedopusť, aby sa ti služba Márii stala zdĺhavá alebo zaťažujúca, veď slúžiť Kráľovnej mysľou aj slovami je pôvabné a radostné. Okrem toho, nech vykonáš akýkoľvek malý skutok na jej slávu, vyslúžiš si tým pozoruhodnú odmenu." Alebo: "Mária je plná radosti a neustále ju rozveseľujú spevy anjelov. Napriek tomu ju vždy poteší, keď jej slúžia ľudia, pretože tým oslavujú Boha a získavajú tak spásu. Dojímajú ju slzy bedárov, trpí so zarmútenými, pomáha nám bojovať proti pokušeniu a počúva modlitby zbožných. Tí, ktorí sa k nej utiekajú s dôverou a pokorou, tí, ktorí vzývajú jej sladké a slávne meno, neodídu s prázdnymi rukami."
Takže, moji drahí čitatelia, ak sa chcete zapojiť do súťaže, tu je link na článok na rádiu Lumen, kde sa môžete dozvedieť bližšie informácie. Prajem pekný čas s rádiom Lumen.
 
https://lumen.sk/aktualita/sutaz-nakupte-v-e-shope-za-20e-a-vyhrajte-putnicky-zajazd-.html
 
Predchádzajúci