Chcem pridať svedectvo

Ak chcete potvrdiť, že Pán Boh na campfeste konal, môžete sa so svojou skúsenosťou podeliť s nami na týchto stránkach. Svojím svedectvom oslávite Pána a vzáde mu aj takto vďaku a zároveň mnohých povzbudíte.

Pre pridanie svedectva sa prosím prihláste (vpravo hore) s účtom z MojaKomunita.sk (ak nemáte ešte registráciu, zaregistrujte sa, je to bezplatné a rýchle). Po prihlásení sa vám zobrazí tlačidlo "Pridať príspevok na blog", na ktoré keď kliknete, budete môcť napísať text a publikovať príspevok. 

Svedectvá

« Back

Nad moje očakávania... Campfest 2014

Na Campfest 2014 som išiel s očakávaním – vedel som, že Boh požehná a prosil som ho nech príde v svojej moci. Bol som tam síce telom len prvý večer ale festival na mňa mal aj tak veľmi veľký dopad. Najviac na mňa zapôsobila hymna, lebo vystihovala niečo čo som Bohu roky nemohol vyjadriť. Keď som ju prvý krát počul, povedal som si, že trefnejšia už ani nemohla byť.

Je síce pravda, že väčšinu som sledoval cez televíziu Z, no ako keby som tam bol. Veľmi na mňa zapôsobil Campfest Mission, ktorý som tiež sledoval – povzbudilo ma, že Boh začína prebudenie tam, kde sa kresťania zjednotia pre božie kráľovstvo a že Pán Ježiš svojím Duchom zmocňuje mladú generáciu a chce zachrániť Slovensko. Veľmi ma dojala modlitba Kevického, ktorý činil pokánie za denominácie slovenska, že sú zaplavené svojimi vlastnými programami, namiesto toho aby sa zjednotili a išlo im iba o božie kráľovstvo a nič iné - žiadna súťaživosť. Bol som veľmi rád aj za Grahama Kendricka, ktorý priniesol mnoho požehnania a najviac sa mi páčila pieseň Knowing You, Jesus. Ktorá hovorí v refréne: poznať teba Ježišu, poznať teba - nie je nič lepšie, ty si moje všetko.

Keď posledný večer prišiel Jeremy Camp mal som dojem, že mnoho veci hovorených na Campfeste potvrdil. Prekvapila ma jeho jednoduchosť a srdečnosť hlavne v tom že nás nazval bratmi a sestrami a že je rád, že môže s nami spolu chváliť Ježiša Krista. A najlepšie bolo keď vyzval publikum skladajúci sa z kresťanov z rôznych spoločenstiev aby sa chytili za ruky – a vtedy ich Boh vyzbrojil mocou. Bol som veľmi nadšený tým ako si ho Boh mocne použil, nad moje očakávania.

Počas Campfestu som bol naozaj s ním, nanovo som sa do neho zamiloval, on je úžasný, chcem byť s ním a to čo zakúšam teraz som nezakúšal nikdy. Fakt by som nepovedal, že to bude mať na mňa tak veľký dopad... neľutujem, že som sa ho „zúčastnil“. Každému odporúčam prísť na ďalší rok.