Chcem pridať svedectvo

Ak chcete potvrdiť, že Pán Boh na campfeste konal, môžete sa so svojou skúsenosťou podeliť s nami na týchto stránkach. Svojím svedectvom oslávite Pána a vzáde mu aj takto vďaku a zároveň mnohých povzbudíte.

Pre pridanie svedectva sa prosím prihláste (vpravo hore) s účtom z MojaKomunita.sk (ak nemáte ešte registráciu, zaregistrujte sa, je to bezplatné a rýchle). Po prihlásení sa vám zobrazí tlačidlo "Pridať príspevok na blog", na ktoré keď kliknete, budete môcť napísať text a publikovať príspevok. 

Svedectvá

« Back

Plnosť v Ňom

Plnosť v Ňom

Na tohtoročný, môj druhý Campfest som sa neskutočne tešila, pretože som vedela, že sa vraciam po roku DOMOV. Prišla som o deň skôr a moje srdce sa po prvých krokoch na ranči chvelo. Niesla som si so sebou dve veci, na ktoré som potrebovala odpoveď.

Vždy som mala problém zmieriť sa s tým, kto skutočne som. Nedôverovala som si, cítila som sa málo cenná. Celý rok som podvedome premýšľala, ako prijať to, že som Jeho dcéra, ktorú neskutočne ľúbi a že pre Neho som dosť dobrá, že On ma chce celú akou som.

V sobotu mi odpovedal. Po svedectve Denisa Blaha, som sa cítila ako nikdy. Boh ma naplnil jeho láskou a skrze tohto muža, mi dokázal, že je ešte väčší a že ma miluje dokonalou láskou. Chcela som utekať a tak som utekala a cítila som sa ako Jeho slobodné dieťa, akoby som sa vznášala. Prvý raz som naozaj cítila, čo znamená, že ma ľúbi. Ešte v ten večer, na záverečnom programe, som vedela, že stojím pred mojim Bohom. Iba ja a On.

Teraz viem, že už sa nikdy nechcem dať oklamať klamárom. A to chcem žehnať ostatným, aby sme sa so všetkým vedeli obracať k nášmu Bohu a nikdy sa nenechali oklamať tým, čo nie je pravda o nás.

Cítim sa úžasne, keď si predstavím ako sa nám podarilo spojiť v chvále. Verím, že to prinesie svetlo do každého kúta našej krajiny.

Modlím sa, aby nám Boh premieňal srdcia a vnášal svetlo do našich dní. Lebo v Ňom máme tú najväčšiu nádej. V Ňom máme všetko.