Chcem pridať svedectvo

Ak chcete potvrdiť, že Pán Boh na campfeste konal, môžete sa so svojou skúsenosťou podeliť s nami na týchto stránkach. Svojím svedectvom oslávite Pána a vzáde mu aj takto vďaku a zároveň mnohých povzbudíte.

Pre pridanie svedectva sa prosím prihláste (vpravo hore) s účtom z MojaKomunita.sk (ak nemáte ešte registráciu, zaregistrujte sa, je to bezplatné a rýchle). Po prihlásení sa vám zobrazí tlačidlo "Pridať príspevok na blog", na ktoré keď kliknete, budete môcť napísať text a publikovať príspevok. 

Svedectvá

« Back

Uzdravenie chrbtice

Už druhý rok som sa zúčastnila Camfestu. Jedného dňa sme stáli na programe v Humne, kde bol program Godzone. Espé hrali chvály keď sa začalo hovoriť o tom, že Boh chce uzdravovať pričom boli povedané aj konkrétne veci, ktoré majú odísť. Ak sa nás jedna z týchto vecí týkala, mali sme poprosiť modlitebníkov o modlitbu. Ja som vedela, že mám problém s vyrovnávaním chrbtice ale hovorila som si že som nehodná zdvihnúť ruku a zavolať k sebe modlitebníka. Hovorila som si, že je tu kopec väčších problémov ktoré musia odísť v mene Ježiš. Iba počas chvál som v duchu požiadala Pána, že ak myslel mňa, tak nech som uzdravená. Boh naozaj vypočul toto krátke a jednoduché volanie..po programe som si niekoľkokrát sadla a znovu sa postavila a Boh naozaj zlomil tú bolesť a odvtedy som ju už nepocítila. Skúsila som a presvedčila sa, aký dobrý je Pán!