« Back

Záleží nám na rodine!

Záleží nám na rodine!

Je nevyhnutnosťou zúčastniť sa referenda!  

     Keď sa vrátime do našich detských čias a spomenieme si na ocka a mamku, väčšine z nás sa vynoria v mysli krásne spomienky, keď sme boli niekde spolu a bolo nám dobre. Aj keď prišli hádky, vždy sme si odpustili. Niečo nás naučila mamka, niečo ocko. Neviem si predstaviť, žeby som namiesto ocka a mamky mala dvoch otcov alebo dve mamy. Neviem si predstaviť učiť sa v ranom veku sexuálnu výchovu, ktorá doslova nabáda k nečistote a hriechu.
      A nie je absurdné, že sa vôbec bavíme o niečom, čo je absolútne neprirodzené a hriešne? Predkladajú nám nové zákony, nové pravidlá o tzv. ľudských právach, tolerancii, ktoré však porušujú Božie zákony. Máme prijať a tolerovať hriech, a ak ho neprijmeme, budeme nakoniec obviňovaní, že nie sme kresťania, lebo nám chýba tolerancia a láska k blížnemu?! Slovo „tolerancia“ sa veľmi prefíkane používa k tomu, aby obhájila každý typ hriechu, ktorý bude nakoniec povýšený na civilné právo.
     Mám pred očami Evu, ktorá sa nechala zviesť satanom, aby bola ako Boh. Aj terajší ľudia odtrhujú z tohto stromu, chcú byť ako Boh a rozhodovať o veciach, ktoré sú Božie.
    Je čas, aby sa človek pozrel pravde do očí a bol zodpovedný. Vidím v tom čistý útok satana, ktorý chce rozdeliť rodiny, pretože rodina predstavuje všetko, čo pochádza od Boha.
    Sme povinní hájiť pravdu a dodržiavať Božie prikázania, nie ľudské. „Ak vytrváme, s Ním budeme aj kraľovať. Ak Ho zaprieme, aj On zaprie nás.“ (2 Tim 2,12)
     Verím, že každý z nás cíti vo svojom srdci, čo je dobré a čo zlé, čo správne a čo nesprávne. Zúčastniť sa referenda a odhlasovať 3-krát ÁNO, je podľa mňa, povinnosťou každého človeka, či kresťana, či nekresťana, ináč necháme zvíťaziť hriech a potrestáme tým seba, naše deti, celú spoločnosť.
            mamka Janka