Blogs

« Back

OZNAM!!!


OZNAMY
= cez týždeň sa na liturgii v chráme môže zúčastniť max. 5 ľudí z danej rodiny /na filiílkach 4 z rodiny + cerkovník/, ktorej je úmysel sv.liturgie a aj tí musia byť po testovaní negatívní. V nedeľu je liturgia bez účasti veriacich! Počas liturgie bude chrám zatvorený, aby tam neprišiel niekto navyše!

Každý sa doma spojí duchovne s kňazom, ktorý slávi sv.liturgiu.

/buď pri TV LUX, alebo na nete TV.LOGOS.SK/

= obnovovať si môžete naďalej – do farskej poštovej schránky /obálka s priezviskom, č.domu a milodar/. Ich slávenie bude hneď po skončení terajších obmedzení a bude včas oznamené. Získavať odpustky môžete celý november, a zvlášť teraz od 1.11. do 8.11.cez

TV LOGOS o 20.00 hod pri modlitbe vysielanej z KE katedrály.


= predsieň chrámu v Šambrone  je otvorená stále od 08.00 do 20.00 hod., aby ste mali možnosť súkromnej modlitby pred Eucharistiou. Tí, ktorí odberajú časopis SLOVO + kalendár je tam v predsieni aj nové číslo, vezmite si ho domov.

= do stredy 4.11.2020 je posledná možnosť objednať si odber časopisu SLOVO /16eur/ a MISIONÁR /13 eur/ = obálku s priezviskom a č.domu vhodiť do farskej poštovej schránky.

 

= nakoľko sa neslávia liturgie za účasti všetkých veriacich, kto chce podporiť farnosť milodarom, v predsieni je pokladnička.

Pán Boh zaplať!













 

Žiadosti o členstvo

No requests were found.
User  
No requests were found.
Showing 0 results.

Profile

GKC - farnosť Šambron
x-registered-members
x-involved-communities
x-involved-families
Miestny správca:
Martin Krajňák
Kapláni:
contact-informations

Invitation