« Back

Chce ma Boh len pre seba ?

Otázka , ktorou sa zaoberám len v určitých situáciách môjho života , keď banálne , úplne najjednoduchšie situácie by sa dali hravo poriešiť , keby.....   Keby ľudia boli otvorení Jeho vedeniu. Toľko a takých milostí , čo Boh dáva na jednej strane veľká radosť , sila , povzbudenie , na druhej kríž. Ale ako to povedal nejaký svätec , či svätica ? Myslím  aj Matka Tereza ?  :)  Bez kríža niet lásky , bez lásky kríž neunesieš. 

Je to pekné , no minulosť sa zmeniť nedá a ja by som chcela kráčať cestou šťastia. Nejdem klásť otázky , nejdem hádzať výčitky. Nie. Slobodná vôľa. Občas mám pocit , že v tomto si Pán Božtek ponechal moje voľné rozhodnutia na ňom samom bez môjho súhlasu.  :)  Žartujem. Niekedy sú moje vtipy asi nevhodné . Snáď sa nikoho z vás nedotkli. 

Určite neskutočne silne cítim lásku a ochranu Boha. Je to môj bodyquard.  :)  A ak mi niekedy nájde polovičku , tak ten človek bude asi fest skúšaný. Len aby ho Ježiško nepreťažil.  :)  Nuž verím Bohu. Pokiaľ mi otec začal byť oporou pred pár rokmi a to len preto , že som desiatky rokov tajila pred ním trápenia , som okrem Boha nemala nikoho. ON ( BOH ) sa ku mne zachováva stále tak , ako by sa mal chovať milujúci partner k partnerke. Verí mi , ľúbi ma takú , aká som , nemusím mu dokazovať svoju hodnotu , kedže mi ju ON sám dal  a pozná ju. 

V JEHO náručí sa cítim milovaná a viem , že to je ten kríž pre toho , ktorý ma bude chcieť ľúbiť. Dôverovať mi , prijať ma takú , aká som , ktorému nebudem musieť dokazovať svoju hodnotu a náruč , kde by som sa cítila , ako v nebi. Kedže moja povaha a srdce sú , aké sú , obstáť musí nápadník  :)  Nezávidím Ti.  :D

To muži neradi príjmajú dievča také , aké je , baba musí dokazovať svoju hodnotu atď...  Ochranný plášť Matky Božej má pripravené miesto na ochranu vedľa mňa a Kristínky. Pre koho ?  To ja neviem. Ak uspeje niekto v očiach Boha tým , že nebudem viac ranená , ako šťastná. Mmm. Chce ma Boh len pre seba ?