« Back

Štúdiová nahrávka a akordy hymny P15

Štúdiová nahrávka a akordy hymny P15

P15 má ďalšiu novinku. Prinášame oficiálnu štúdiovú nahrávku hymny Národného stretnutia mládeže P15 v Poprade.

K "pokladu" od Simy Martausovej, ktorý sme predstavili už v decembri, ponúkame akordy a štúdiovú mp3 nahrávku. Pozývame vás šíriť posolstvo pokladu ďalej.

text / akordy / mp3

Text piesne vznikol v decembri 2014. Stojí za ním speváčka Sima Martausová. Pripravila aj hudbu. Pieseň má názov "Poklad". Slová skladby zverejnil tím, ktorý chystá P15, na webovej stránke krátko pred Vianocami. Novinka po prvýkrát zaznela vo vysielaní katolíckej televízie LUX (30. decembra). Hymnu P15 Sima vytvorila po oslovení tímu, ktorý podujatie chystá. Štúdiová nahrávka vznikla v štúdiu Richarda Čanakyho. Na husliach hrá Miriam Šebestová, na akordeón Ondrej Druga. 

Sima sa narodila v roku 1988 v Považskej Bystrici. V roku 2009 vyhrala s piesňou Nádherný Svätý v súťaži Gospeltalent a o neskôr uviedla na trh debutový album Vyzliecť si človeka. Držiteľka dvoch cien Zväzu autorov a interpretov (ZAI) v kategóriách Objav roka a Album roka vlani ponúkla aj druhý štúdiový počin Dobrý deň, to som ja. Tretí album sa volá Na Pravom Poludní. Je zároveň členkou Radošinského naivného divadla.

Komunikačný tím P15