« Back

Podporme KDH a voľné nedele svojimi modlitbami

Podporme KDH a voľné nedele svojimi modlitbami

Konečne nastáva ten čas, kedy chce KDH predniesť do parlamentu, aby v nedeľu boli zatvorené obchody. Chce sa postaviť na stranu utláčaných, teda tých, čo sú otrokmi tejto modernej doby a musia v nedeľu pracovať.

V tomto Roku rodiny im naozaj záleží na rodine. Sú pro – humánni, naozaj dosvedčujú svojou aktivitou, že im veľmi záleží na rodine, sledujúc jej dobro. Vedia, že ak zachránia rodiny, bude mať z toho osoh celá spoločnosť.

Rodina je to, na čom im záleží.

Ostatným je to možno jedno. Uvidíme, ako sa tento boj o zachovanie si nedele ako voľného dňa, bude vyvíjať ďalej. Uvidíme, ako k tomuto kroku budú naklonené iné strany a všetky osobnosti politického, kultúrneho a kresťanského života.

Uvidíme, ako sa dokážeme v tomto boji za kresťanské a ľudské hodnoty zjednotiť my, ostatní ľudia tohto nášho krásneho Slovenska.

Či dokážeme hovoriť verejne, o tom, čo nás páli, zahanbuje, ničí, devastuje.

Alebo zostaneme len ticho v domnení, že nás sa to netýka.

Podporme každú dobrú inicatívu a zdvihnime svoj hlas za dobro v prospech každého človeka tejto našej spoločnosti.

Ak nepracujem v sektore obchodu ja, tak tam zaisto pracuje niekto z vašej rodiny. Mama, brat, sesternica, strýc, alebo sused. Alebo tam pracuje tá dobrá predavačka, ktorá ma zakaždým obslúži s úsmevom, vždy si nájde na mňa čas, neodbyje ma obligátnou odpoveďou – neviem, nemáme, ale venuje sa mi tak, až kým neodídem z ich obchodu spokojný...A tak mojím hlasom za to, že sa postavím na stranu Pravdy, na stranu jej práv, jej chcem umožniť, aby si aj ona v nedeľu oddýchla.

My všetci, ktorí pracujeme v obchode v nedeľu a vo sviatky, si zaslúžime, drahí spoluobčania, aby ste nás svojím postojom podporili. Aby ste v nás videli mamy, otcov, ktorí svojim deťom a rodinám v nedeľu chýbajú.

Aby ste v nás videli svojich bratov a sestry, ktorí nemohli  nedeľu sláviť ako Deň, kedy si treba uctiť Pána, nášho Boha a ďakovať mu za všetky dobrodenia, ktorými nás počas celého týždňa obdaroval.

Prosím, nenechajme v tom KDH samé. Podporme ho nielen svojimi hlasmi, emailami, ale najmä svojimi modlitbami a obetami.

Tak nám v tom, Pán Boh, pomáhaj!