« Back

WORSHIP: Potrebujeme Vás

WORSHIP: Potrebujeme Vás

Priatelia, sme veľmi radi, že  sledujete našu službu, Boh nás učí, že všetko čo robíme On môže požehnať a požehnáva!  Dakujeme vám, worship.sk Team.

Aj vďaka tomu, môžeme ísť už budúci týždeň na skvelú cestu do Londýna, kde vyrobíme niekoľko super evanjelizačných videí a nahráme aj rozhovor z niekoľko super ľudmi, napríklad aj v Hillsong church – central London priamo v Dominio Theatro.

Sme veľmi radi, že nás Boh povolal do tejto služby a že sa postaral o to, že máme dosť prostriedkov na túto cestu vo vlastných peňaženkách, ale je to jedna prosba na vás.

Hľadáme kohokoľvek, kto by nás rád podporil, stále totiž nemáme uhradené náklady za ubytovanie a povolenia na nakrúcanie od radnice, veríme, že nájdeme niekoho kto nám vie pomôcť, je jedno či pôjde o 5 eur alebo 50, naša vďaka bude skutočne veľká, vzhľadom na to, že čas s kráti a do UK smerujeme už o týždeň.

Preto, ak vám to možnosti dovoľujú tu sú bankové údaje:

Bankové spojenie: č.úč.: 7001723018/1111 UniCredit Bank SK

VS: 472013

Správa: Londyn

Kontakt: worship@worship.sk

A pozor, ak potrebujete niečo na oplátku spropagovať u nás, v našich youtube chanel prípadne stránkach, neváhajte nás kontaktovať skutočne sa vám radi odvďačíme, ked nie inak, tak dobrou modlitbou za vaše požehnanie v našom Teame!

Next
Comments
sign-in-to-add-comment
kde sa dozviem nieco o vasej sluzbe?
Posted on 5/29/13 9:41 PM.
Naše O.Z. zastrešuje: worship.sk, RK.chvály, Elevation worship, Spoločenstvo Simile.
Viac o činnosti a podrobnosti na stránke: http://worship.sk/?page_id=1501
Posted on 5/30/13 4:44 AM in reply to Štefan Hrbček.
myslel som vasu konkretnu sluzbu..Napriklad kedy a kde ste mali chvály, evanjelizáciu, ohlasovanie atd.. lebo na internete sa da vselico krasne az idealne prezentovat, ale v skutocnosti to vobec nemusi tak byt.. a len tak na okraj.. ja osobne viac inklinujem ku katolickym worshipovym formaciam.. emoticon
Posted on 5/30/13 9:56 PM in reply to Marek Kováčik.