Veľmi odporúčam blogy o rodine, manželstve a výchove mojej drahej manželky.

« Back

Campfest 2012 - akcia vstupeniek

Campfest 2012 - akcia vstupeniek

Tohtoročný Campfest sa nezastaviteľne blíži.. Pridáš sa k tým, ktorí v dňoch 2.-5.augusta 2012 prídu na Ranč do Kráľovej Lehoty na Liptove, aby zažili dobrodružstvo?

Nenechaj si ujsť naozaj bohatý program plný koncertov slovenských i zahraničných kapiel, umenia, divadla, filmov, seminárov, diskusií, workshopov a športu. Pre deti je pripravený detský program počas celého festivalu.

Tento rok privítame kapelu FourKornerz (UK), ktorá sa po úspešnom tour opäť vráti na Slovensko, aby ste si ju mohli vypočuť práve na Campfeste 2012.

 

Kvalitný hip hop sprevádzaný silným posolstvom si budete môcť vypočuť v prevedení FaithChild z UK. Ich zámerom je zvestovať Božie Slovo, ktoré je inšpirujúce a prináša nádej pre všetkých, ktorí ho počúvajú. Nebudú chýbať ani October Lights z Chorvátska, ktorí dostanú do varu všetkých, ktorí majú radi experimenty. Vo svojej hudbe kombinujú prvky punku a rocku.

 

Takže neváhajte, a využite možnosť zakúpiť si vstupenku za 20€ v 2.predplatnom..

PoZoR AKCIA 10+1!!

Pri nákupe 10 vstupeniek naraz máte 1 vstupenku navyše zdarma. 

Pre viac info navštívte www.campfest.sk
 

 

Momentálne píšem adventné zamyslenia pre mužov zamerané na mužskú identitu a spiritualitu: rok 2018, rok 2017rok 2016, rok 2015, rok 2014.