« Späť

Hlasujte za súťažné videá Moja Farnosť - SAFi 2013 TV LUX

Hlasujte za súťažné videá Moja Farnosť - SAFi 2013 TV LUX

TV LUX včera (12. novembra 2013) zverejnila na webe safi.tvlux.sk videá Súťaže amatérskych filmárov SAFi 2013. Videá dokumentujú život v slovenských farnostiach, nakoľko témou prvého ročníka súťaže je "Moja farnosť". TV LUX vyzýva svojich divákov navštíviť web, vybrať to najlepšie súťažné video a dať mu svoj hlas. Hlasovať je možné do 25. novembra. Dve videá s najvyšším počtom hlasov postúpia do finále, tretie video posunie do finále odborná porota. Mená finalistov sa diváci dozvedia v relácii Doma je doma 26. novembra o 17:30 h.

"Veľmi sa tešíme, že sa už prvý ročník súťaže stretol s takým ohlasom aj medzi mladými tvorcami," vyjadril svoje nadšenie dramaturg a moderátor TV LUX Pavol Danko: "Hlasovať je možné za 30 amatérskych dokumentov o našich farnostiach."
Jedného z hlasujúcich v internetovom hlasovaní odmení televízia sedacím vakom XL s možnosťou výberu poťahu podľa vlastného vkusu. Ďalšou motiváciou pre hlasovanie je aj hlavná odmena pre farnosť víťaza - priamy prenos nedeľnej svätej omše na náklady televízie. Všetky informácie i súťažné videá sú dostupné na stránke safi.tvlux.sk.

Moju Komunitu informovala
Ing. Eva Hrešková, PhD.
PR manažérka TV LUX

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Zatiaľ bez komentára Buďte prvým