« Späť

Podporujeme Branislava Škripeka

Podporujeme Branislava Škripeka

Rodina, manželstvo a ochrana života sa v našej spoločnosti ocitla vo vyhrotenej situácii. Sú to naše rodiny, vzťahy a životy, ktoré sú pod neustálym tlakom návrhov zákonov v Európskom parlamente, ktoré sa snažia odstrániť takmer všetko tradičné, morálne dobré a hodnotné.

Práve z tohto dôvodu sa portál MojaKomunita.sk rozhodol aktívne podporiť kandidatúru poslanca NRSR Branislava Škripeka ako človeka, ktorý bude aktívne bojovať za práva kresťanov v Európskom parlamente.

Braňo je jeden z nás, blogger na MojaKomunita.sk, je zakladateľ Spoločenstva pri Dóme sv. Martina, evanjelizátor, prekladateľ a poslanec Národnej Rady SR. V májových voľbách kandiduje na europoslanca. Domnieva sa, že Európa potrebuje počuť o Bohu a rešpektovať hodnoty Evanjelia.

Z doterajšieho pôsobenia Branislava Škripeka v Národnej Rade SR i zo svedectva jeho osobného života sme presvedčení, že je správnym a vhodným kandidátom na europoslanca.

Hovorí a koná v súlade s evanjeliom, je rázny a dôsledný v boji za kresťanské hodnoty. Uvedomujeme si, že kresťania dnes musia byť aktívni aj v oblasti politiky. Hlavným cieľom Mojej Komunity je spájanie kresťanov, preto podporme Branislava Škripeka, jedného z nás.

 

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Volebný program . Škripeka je úplne super a bolo by dobré keby sa dostal do EP. Bohužial nie je možné voliť jednotlivých kandidátov, ale politické strany a ich kandidáti sa dostanú do EP. Ak budeme voliť stranu za ktorú kandiduje p. Škripek môže sa stať že napriek našim hlasom on osobne sa do EP nedostane, ale vďaka našim hlasom sa tam dostane iný kandidát tej strany napr. p. Viskupič ktorý je profilovaný jasne liberálne a pro Gender. Pre toto riziko nemôžeme podporiť stranu (a tým ani p. Škripeka) ktorá môže našimi hlasmi prepašovať do EP liberálne postoje.

S úctou
Odoslané 20.5.2014 10:55.
Vďaka za hodnotný názor. Pán Škripek sa na túto tému vyjadroval na videu https://www.youtube.com/watch?v=HBrQ0xfb2R4

Samozrejme, nebránime voliť aj iných kresťanských kandidátov. 7vrchov.sk spravili výborný prieskum kandidátov.

Moja Komunita je nenanonymný priestor, kde diskutujúci vystupujú pod svojim občianským menom a priezviskom. Preto Vás prosím, aby ste si upravili meno a priezvisko v profile. Chceme byť féroví voči ostatným 8400 kresťanom, ktorí sa registrovali pod svojim menom.

Stránky komunity je možné vytvoriť ako samostatnú časť, nezávislú od vašej osoby, podobne ako www.komisia.sk

Ak by ste nesúhlasili s podmienkami diskusie, váš komentár budeme musieť odstrániť, čomu by sme sa radi vyhli.
Odoslané 20.5.2014 11:31 ako reakcia na Centrum pre rodinu v Žiline.