« Späť

Prihláška na Kolégium Antona Neuwirtha

Prihláška na Kolégium Antona Neuwirtha

Kolégium Antona Neuwirtha ponúka vysokoškolským študentom už po šiestykrát možnosť ročného vzdelávacieho programu internátneho typu v Ivanke pri Dunaji. Program predstavuje doplňujúce štúdium popri vysokej škole s dôrazom na všestranný rozvoj osobnosti. Záujemcovia sa môžu prihlásiť do 25. mája 2014.

V súčasnosti študujú v kolégiu dvadsiati študenti - ľudia z celého Slovenska, budúci právnici, lekári, učitelia, sociológovia, diplomati, informatici, fyzici, ekonómovia... Popri profesijnej príprave na svojej vysokej  škole sa venujú celostnému rozvoju svojej osobnosti v Kolégiu. Kolégium stojí po vzore oxfordských kolégií na troch pilieroch: knižnici /akademický pilier/, kaplnke /duchovný pilier/ a jedálni / komunitný pilier/.

Možnosť bližšie spoznať Kolégium ponúkame na Dni otvorených dverí, ktoré sa uskutoční 14.5. o 17:00 v kaštieli v Ivanke pri Dunaji, kde Kolégium sídli. V programe Vás čaká seminár s rektorom Kolégia Martinom Luteránom na tému „Kto je skutočný líder?“, ako aj prehliadka kaštieľa, občerstvenie, či možnosť porozprávať sa so súčasnými študentmi.

Ako to v Kolégiu vyzerá možno tiež vidieť online, alebo na Facebook-ovej stránke www.facebook.com/kolegium.

Viac v letáku o Kolégiu.

Moju Komunitu informoval Michal Čop