« Späť

Projekt Godzone zverejnil novinky o pripravovanom turné

Projekt Godzone zverejnil novinky o pripravovanom turné

Sliač, 17.júla V piatok 14.júla prostredníctvom živého vysielania zverejnil Projekt Godzone prvé bližšie informácie o pripravovanom Godzone tour. Evanjelizačné turné bude opäť prebiehať počas Týždňa Cirkvi pre mládež a prekročí hranice Slovenskej republiky. Istými zastávkami sú zatiaľ mestá Košice, Žilina, Bratislava a Praha.

Dátumy, v ktorých prebieha Godzone tour, sú každoročne približne rovnaké. Tentokrát to bude v týždni od 13. do 18.novembra, počas ktorých tím projektu navštívi päť miest na Slovensku a jedno v Českej republike. Godzone tour sa svojou štruktúrou stále viac blíži k forme jednodňového evanjelizačného festivalu, ktorý má potenciál zasiahnuť naozaj široké spektrum ľudí v celom navštívenom meste. Súčasťou denného programu budú opäť pozvánkové koncerty na základných a stredných školách, charitatívna pomoc organizovaná v spolupráci so Slovenskou katolíckou charitou, evanjelizácia na námestiach a ďalšie zaujímavé aktivity.

Ku Godzone tour vždy patrí kvalitná evanjelizačná hudba

Tému turné odhalil priamo v živom vysielaní riaditeľ projektu Július Slovák a prezradil, že  jej názov bude „Odhodlaní zmeniť svet“, čo prepojil s príbehom kráľovnej Ester, ktorá v určitom momente musela nabrať veľkú odvahu a zároveň prevziať zodpovednosť vyplývajúcu zo svojej kráľovskej hodnosti a postaviť sa za svoj národ, aj keď tým riskovala vlastný život. „Veríme, že to, čo nám Pán Boh za posledné roky zjavoval bolo práve to, že sme synovia a dcéry Kráľa a máme kráľovskú hodnosť. Mám pocit, že teraz Boh kladie na naše srdcia výzvu, že čo ak sme dosiahli svoju kráľovskú hodnosť pre čas ako je tento? Sme odhodlaní vystúpiť a zmeniť svet? Toto bude výzva tohtoročného turné – zahodiť strach, zahodiť obavy a začať snívať a meniť okolnosti v odhodlaní meniť svet,“ povedal ďalej o téme Július Slovák.

Všetky ďalšie podrobnosti o turné bude projekt Godzone postupne zverejňovať na svojich sociálnych sieťach a webových stránkach. Samotné promo video, ktoré je obľúbenou súčasťou kampane k turné, bude po prvýkrát odhalené počas festivalu Campfest, na ktorom sa Godzone predstaví aj so svojim evanjelizačno-modlitebným programom. Okrem Godzone tour žije projekt Godzone aj prípravami na Godzone camp pre teenagerov vo veku od 15 do 19 rokov, ktorý sa uskutoční v druhej polovici augusta. Všetky novinky z aktivity projektu nájdete na sociálnych sieťach alebo na www.godzone.sk.