Chcem pridať svedectvo

Ak chcete potvrdiť, že Pán Boh na campfeste konal, môžete sa so svojou skúsenosťou podeliť s nami na týchto stránkach. Svojím svedectvom oslávite Pána a vzáde mu aj takto vďaku a zároveň mnohých povzbudíte.

Pre pridanie svedectva sa prosím prihláste (vpravo hore) s účtom z MojaKomunita.sk (ak nemáte ešte registráciu, zaregistrujte sa, je to bezplatné a rýchle). Po prihlásení sa vám zobrazí tlačidlo "Pridať príspevok na blog", na ktoré keď kliknete, budete môcť napísať text a publikovať príspevok. 

Svedectvá

« Назад

Zmena môjho srdca

Zmena môjho srdca

Na Campfest 2016 som prišla vďaka mojim priateľkám zo ,,stretka" a z chvál. Sama som o campfeste toho veľa nevedela, ale neskôr ako mi o ňom povedali viac, som neustále klikala na stránku campfestu a vždy ma nesmierne lákalo sa konečne prihlásiť, zbaliť sa a vyraziť vpred. Nakoniec to aj tak dopadlo. Týždeň pred odchodom som od radosti a od netrpezlivosti ani nedokázala spávať. Veľmi som sa tam tešila a cítila som, že sa tam budú diať veľké veci, pre mňa priam ZÁZRAKY. :) A práve o týchto zázrakoch vám chcem všetkým porozprávať.

     Na campfest som šla s mojou priateľkou - ,,mladšou sestrou" Emou, a tesne pred odchodom som cítila, že tam nastane  zmena v mojom duchovnom živote. Vedela som, že potrebujem byť v neustálej blízkosti chvál, modlitieb, svedectiev, skvelých ľudí, priateľov. Cítila som, že potrebujem čas pre seba a pre nášho Boha. 

     Polroka pred campfestom som mala ťažkosti s Božou prítomnosťou. Nevedela som ju prijať a nevedela som ju nášmu Ockovi opätovať. Prestala som sa modliť, prestala som ho chváliť, prestala som ho prosiť o Jeho prítomnosť v mojom srdci. Inak povedané, žila som ako keby bez Boha. Nikdy som takto duchovne nepadla. Polroka bez Neho ... Možno si niektorí z vás povedia, že čo je to polroka?! Veď Boh pri tebe stojí vždy ... A poviem vám, že ešteže Boh je natoľko milosrdný a láskavý, že stojí aj pri našich pádoch. Pri našom opustení, žiali, radosti, starosti, v zdravý, v chorobe, pri plači od smiechu či od smútku. Je to obrovský dar šťastia a lásky, že náš Otec nás neopúšťa, že je vždy s nami, vždy pri nás ... Že nás nekonečne miluje a je nám ochotný odpúšťať aj napriek tomu, že sme obyčajní hrešnici, ktorí mnohokrát klamú, sú sebeckí, bezohľadní voči druhým ... A v mojom živote nastala veľmi veľká chyba. Chyba, keď som začala brať Božiu lásku a obetu ako samozrejmosť a prestala sa modliť za jeho prítomnosť a lásku v mojom srdci. No na campfeste nastala zmena. ZMNENA MôJHO SRDCA !

     Na úžasných chválach, po mnohých modlitbách a plaču som si uvedomila, že túžim po zmene, že túžim očistiť moje srdce. Preto som neustále hneď prvý večer na chválach plakala a moje slzy sa nezastavovali a a stále stekali po tvári. Po tvári, ktorá potrebovala oživenie. Ktorá potrebovala Boha ! A On ako náš milosrdný Otec preukázal svoju dobrotu a lásku, a odpustil. Bola som očistená. Moje srdce sa začalo meniť, začalo znova žiť s Bohom. Trvalo jeden večer. Jeden večer, aby som zistila, že takto to už nechcem, že Ho naozaj v mojom srdci potrebujem. Bez Neho sa žiť nedá. Tak veľa mi chýbalo ku skutočnému šťastiu. A Boh mi to všetko dal v jeden večer. Venoval mi všetku jeho pozornosť napriek tomu, že som ho opustila. Ja som si dovolila na Neho zabudnúť a On mi odpustil. Uvedomila som si, že nič nie je nemožné, keď žiješ s Ním, modlíš sa, myslíš na Neho. Náš Otec je taký veľký, láskavý, milosrdný, že každá chvíľa bez Neho nie je ani zďaleka taká krásna, ako chvíľa s Ním.

     Preto ma moje priateľky, vďaka Pánovi, zavolali na campfest. Preto mi rodičia tento úžasný campfest, na ktorý sa budem vracať rok čo rok pustili a ochotne mi to zaplatili. Preto som sa na campfest prihlásila. Túžila som po niečom novom. Novom a veľkom. A Pán mi to dal práve na tejto úžasnej akcii, za ktorú som všetkým dobrovoľníkom, účastníkom, kapelám nesmierne vďačná. Práve vám patrí veľké ĎAKUJEM ! Bez vás by som bola teraz len zrniečkom prachu. No ja vďaka vám a vďaka Bohu rozkvitám a som odhodlaná ísť vpred. Nebojím sa, lebo viem, že Ocko je so mnou.

    A aby som nezabudla, ďakujem všetkým modlitebníkom, ktorých Boh ku mne zavolal, aby sa za mňa pomodlili. Aj vy ste pre mňa veľkým vzorom. :)

    ĎAKUJEM ZA ZMENU MôJHO SRDCA :)

    A ak si nebol na campfeste, tak ani na sekundu neváhaj a choď !!! Zažiješ to, čo ešte nikdy pred tým. :) 

     

     

Комментарии