« Назад

Brzda Božieho požehnania

Brzda Božieho požehnania

Už vám to niekto povedal? Že brzdíte Božie požehnanie... Mne áno. ale viac si o tom môžete prečítať na blogu http://baginova.blog.sme.sk/c/283973/Si-brzda.html Je to preto, že sa k nemu dostanú aj neveriaci...

takže ešte raz... Ak kliknete na karmu /nemôžem za to, že sa to volá tak hlúpo/ spôsobí to, že si článok bude môcť prečítať viac ľudí... Je to na vás....

http://baginova.blog.sme.sk/c/283973/Si-brzda.html

Комментарии
sign-in-to-add-comment
vy ste jedna z poslednych na ktoru by som povedala ze je brza Bozieho pozehnania, sestra Damiana. :-) ale idem pozriet na ten clanok.
Отправлено в 21.12.11 21:50.
Отправлено в 21.12.11 21:59.
Tak aj ja by som rada vedieť ako reagovať. Ja iba stojím, počúvam, usmievam sa a po chvíľke poviem, že už musím ísť. Ale dlho sa potom ešte pýtam:" Pane Bože dá sa im pomôcť?"
Отправлено в 21.12.11 22:47.
Отправлено в 22.12.11 1:41.
Sestra Damiána, ináč v tzv. Atanázovskom vyznaní viery máme my katolíci formulované: Kto chce byť spasený, musí sa predovšetkým pridržiavať katolíckej viery. Kto by ju v jej celosti a neporušiteľnosti nezachovával, bezpochyby naveky zahynie. To je hneď na začiatku tohoto vyznania. Alebo výroky sv. Cypriána: „Nik nemôže byť spasený inak než v Cirkvi" a ďalší, „Mimo Cirkvi niet spásy“. Veď preto sa berie aj exkomunikácia od pápeža ako najhorší trest, tým, že je z cirkvi vylúčený. Ale to len okrajovo ku samotnému článku ako taká poznámka, že my sme v tej pravej cirkvi a oni spasení nebudú potom. Našu cirkev založil Ježiš a ich nejakú sektu či spoločenstvo založil nejaký šarlatán, ktorý nevie nič iné, len živiť v ľuďoch strach.
Отправлено в 25.12.11 12:55.