Дневники

« Назад

Čaputová nie!

Je iste veľa spôsobov, akým by mohla táto kandidátka urobiť niekde kariéru, veď o čo iné jej ide?! Snáď by sa to pritom mohlo obísť bez ničenie tejto krajiny. Jej sponzori by jej naďalej platili bohaté platby za jej tzv. aktivizmus.

            Žiaľ, je to inak. Skôr, ako na toto meno zasa zabudneme, musíme voliť tak, aby sa tak stalo.

            Nie je možné podporiť ako reprezentanta krajiny mediálny výrobok. V tom prípade by snáď bolo lepšie, keby kandidovala na miss alebo snáď na Slovenku roka. Či prípadne prezidentku médií, či miss liberál.

            Nie, nepresvedčíte ma! Nedá sa pochopiť, ako môžu niektorí kresťania tvrdiť, že ju volia od prvého kola a budú ďalej. Liberálku z najliberálnejšej strany? Volíte z okruhu ľudí, ktorých programom je čím prv vymiesť kresťanstvo? Vlastných ničiteľov? Prenasledovateľov? Tých, čo sa vzájomne chvália tým, ako dlho a dôkladne bojujú proti čomukoľvek, čo sa viery v kresťanského Boha týka?

            Takže ona proste poprie samú seba, ak ju predsa len zvolia?! Odrazu bude nestranná. Zabudne, že to boli extrémni liberáli, ktorí ju sem doniesli a zaplatili? Kdeže!

            V tomto sa dopúšťate rozhodnej chyby. Jediný, kto vám nakoniec bude ďakovať, bude Progresívne Slovensko, dosiaľ bezvýznamná strana s bezvýznamnými predstaviteľmi.

            Naozaj stačí milá tvárička? Úsmev sem, úsmev tam? Nejaký ten prísľub, nejaké tie rečičky, že ona sama by nikdy na potrat nešla....

            Matovič nás mätie.... Hovorí: kresťania sa neboja, kresťania volili Čaputovú.... Opravím ho: kresťania sa neboja, túto ženu nikdy voliť nebudú.

 

            Naozaj nám kandidátka vysvetlila z čoho že to doteraz žila? Kto ju platil a za čo? Je naozaj takým bojovníkom, ako by nám to radi médiá nekriticky predali? Kto financuje jej kampaň? Ako je to s pánom Mistríkom? Ktože mu to vnukol cestu záchrany v prospech istej kandidátky? A čo za to?

            Ktože je ten mediálny mág čo z 9 percent vyčarí razom 49? Ako sa dopracovali k tomu číslu? Prečo tie preferencie neboli 99 alebo rovno 100 percent? To by bolo predsa také jasnejšie, nie?!

            Zopár otázok, ale mnohým stačí tvárička.... A určite úprimné uistenia ako pánovi Matovičovi.

            Toto bude tá reprezentácia, keď pôjde so svojím priateľom, ak ho nevymení, do zahraničia? Budeme môcť blahoželať aj k prírastku, či už nie? To by  stálo za novú telenovelu... Alebo bude nová fontána pre....?

 

            Takže toto je tá bojovníčka proti Ficovi, po ktorom sme toľko túžili počas bezsenných nocí? Takže ona je ten vzor opozície? Takže toto je ten človek, ktorý prirodzene vyšiel z pochodov za Slušné? Bol som na tých námestiach. Táto privatizácia námestí sa jej nepodarí.

            Takže jej stranícky šéf, ex smerák Štefunko je tá záruka boja proti Smeru a korupcii? Ktosi ju nazval Kiska2, ale horší....

            Toto je totiž argument mnohých. Vraj som zradil boj za vyšetrenie vraždy Kuciaka a Kušnírovej. Takže ona jej tým garantom? Aj pán Sulík, priateľ Kočnera, v jej blízkosti, ktorého vraj nevolala? Ach jaj...

 

            Zatiaľ čo sme chceli mať vyrovnaný vzťah k Bruselu, a teda dovoliť si tú nehoráznu drzosť, že ho aj chceme kritizovať, táto žena je vraj ich človek.

 

            Gender hľadá nejaké tie dvere, aby vtrhol na Slovensko konečne v podobe, po akej túžia. Aby to malo grády. Pani Čaputová je vraj umiernená... a sú to jej súkromné veci... Ale tu ide predsa o krajinu. Stojí na západnej civilizáciu, ktorú založili kresťania a ich hodnoty. Salámová metóda genderu v tejto podobe slávi určitý úspech.

 

            Aj ľudia ako pán Pastirčák sa idú roztrhnúť, aká je ona pro kresťansky naladená... Že sama sa chváli budhizmom... čo tam potom....?! Števo spod lampy si privolal Halíka, táto persóna sa však už zapísala! Vieme, o čo mu ide. To sú prekvapenia našich dní. Ako inak?!

 

            Táto Z z Arku..... vraj vyvolala hystériu. Asi si to mýli táto teta s nejakou show... Tu sa nehľadá talent pre Česko Slovensko... Toto je vážne rozhodnutie o smerovaní prezidentského úradu. Osobne mi je ukradnutá. Stačí ju nevoliť.

 

V oficiálnej komunikácii oceňujem určitú úroveň. O diskusiách pod článkami sa to povedať nedá.

Nech Boh chráni Slovensko!

 

 

 

Комментарии