Дневники

« Назад

Zhorený Istambul, Čaputsko

            Istý človek napísal, že už asi nežije na Slovensku. Pýtal sa, kam sa vytratilo kresťanské Slovensko. A nazval ho Čaputskom... Ešte nikdy nebola naša krajina bez prezidenta. Toto je však teraz pravdou v oboch zmysloch toho slova. Vzhľadom na to navrhujem slovenský novotvar. Mohol by znieť: pezin detka (ipso fakto vyhovuje definícii).

 

            Ešte sme tuším nezažili také emócie, a to ani pri pánovi Ficovi, či Mečiarovi. Aj to vlastne svedčí o situácii. Voliť srdcom sa stalo hitom. Presnejšie voliť médiami. Voliť farbou vlasou... Nič moc....

            Veľa objasňuje príspevok istej blogerky, ktorá veľmi pekne popisuje vystupovanie novo zvolenej. Slovensko si podľa autorky nezvyklo, že kandidát/ka si najme agentúru, ktorá pozve odborníkov. Tí menovanej napíšu scenár na predpokladané otázky. Prípadne odpovede, ktoré nechcú zodpovedať otázkam. Poukazovala na konkrétne momenty, kde sa to dalo vidieť. Pani pezin detka dodržala stratégiu, postavu sa dobre naučila, predviedla nám pekné predstavenie. Potlesk prišiel. Investované peniaze, ktoré nám určite transparentne vydeklaruje, vykonali svoju tragi komickú prácu.

            Veď ona je taká pokojná..... Odpovedá... Zavádza novú kultúru.... Tak to asi hlavne. Žiadne oko nesmie ostať suché.

 

            Je teda len pochopieľné, ak novú pezin detku sprevádzali herečky. A keď vidíte Zuzanu Fialovú nie je treba veľa písať. V relácii „Sedem“ si pekne zanadávala na toho farára zo Žakoviec. Zvyšok stačilo vypípať. Prítomní sa decentne zasmiali. Rovnako nás poctila názorom herečka pani Pauhofová.

            Vyjadrili názor, že sa stávajú odteraz jej najväčšími kritičkami. Čo som si preložil tak, že len nech si trúfne vybočiť z liberálnej agendy, oni sa hneď prihlásia. A dovoľte, aby som sa pripojil. Ak sme šli na námestia kvôli Ficovi, Smeru, tak pôjdeme aj kvôli novej pezin detke. Len nech urobí prvú chybu. Bude treba žiadať odstúpenie. Nuž ale ešte aj tí Kotlebovci jej dali 100 dní... Asi nebude treba....

            Ako ukázali doslova prvé sekundy, s jej nestrannosťou je to trochu namáhavé. Veď jej chalani hneď vyskočili na pódium, aby hriali polievku, ktorú im navarila. Oni maličká chudinka o ničom nevedela... Dobehli ju.... Skoro ako nás, keď ju menšina zvolila.... Je to hanba a svedčí to hrozbe, na ktorú mnohí poukazovali. Dokonca ešte aj očareného pána Matoviča to pohoršilo. Nejaké to precedené ospravedlnenie za ten mediálny priestor stálo. A hneď sa tam oblápal aj princ Kisoň.... Kde mŕtvola, tam sú aj supi... (porov. Lk 17, 37)

            Ide o to, že jedna vec je začať vládnuť a iná dovládnuť. Tých 5 rokov je dlhá doba. Tak nech sa len snaží. Hoci aj ten odvládnutý rok, dva je predsa niečo...

 

            Ako už napísalo 1000 ľudí a ja chcem byť 1001... Má najslabší mandát v histórii. Je pezin detkou dajme tomu 20 percent voličov v SR. Tých menších 80 percent by asi malo podľahnúť propagande.

 

            Ona chúďa maličké to mala ťažké.... čelila proti kampani.... Ale ona sama ju nekonala? Dobre pracovať so ženským šarmom, ak teda nejaký má, je tiež niečo?! Takže ako to je? Vy, čo ste ju volili: keďže ju niekto zvolil, tak ona teraz bude nestrannou. (Ako nám už predviedli vo svojej show.) Ale Šefčovič by to neurobill... My Šefčoviča pekne vráťme nominujúcej strane, bojovníkom za práva LGBI, nedeľným katolíkom a pod.  V každom prípade ja tam vidím dvojitý meter a pezinskú propagandu. Takže ona teda už nebude liberálka... bude nad všetkým... aha... no veď uvidíme. Potom vám to pripomeniem.

            Nekonečné omieľanie, že je veriaca... Áno.. v Budhu... Prípadne v peniaze, svoju kariéru, v ľudskú hlúposť a asi by rada verila v krátku pamäť.

 

            Češi jasajú aj za nás... ale ktorí? Veď sami volili rozumnejšie a liberalizmus v prezidentskom paláci odmietli.

 

            Volili ju, lebo vraj smer... V tomto duchu je jedno, že je liberálka, je jedno, že žije !nadivoko“ s partnerom. Všetko jedno, len že je proti Ficovi.... Krátkozraké.

Je to liečba, ktorá je horšia ako choroba. Biskup Milan Chautur sa na sociálnej sieti vyjadril: tamtí nám zobrali majetok, títo nám chcú zobrať dušu. Ja dodávam, že nepohrdnú ani majetkom.

            Smer je loď, ktorá sa potápa. Uvidíme, či na lavici obžalovaných sa vedľa pána Fica, zjaví aj pán Sulík, či Dzurinda a spol.... A akým garantom bude liberálka? Kedy sa dozvieme, kto že je to za ňou?

 

            V rámci predpovede počasia by som rád videl, keby sa investigatívni novinári premenili z čaputagincov premenili zase na investigatívcov....  

 

            Dobrou správou je, že sme dostali cenu útechy. Istambulský dohovor Slovensko ako prvé odmieta ratifikovať. Naša milá pani Žitňanská, na oko konzervatívna... dostala kŕče... a má obavy, že sa to nepodarí. Jedna bitka vyhratá, jedna prehratá, vojna pokračuje.

 

            V tejto fraške sa doťahovali kresťania akým veľkým dobrom či zlom je pezin detka. Každopádne je potrebné v najbližších týždňoch pokračovať ďalej. Konzervatívny volič, kresťania musia znovu objaviť svoje hodnoty, potenciál a pýtať sa, čo ideme robiť ďalej.

 

            Nech Boh ochraňuje našu krajinu.

 

Комментарии
sign-in-to-add-comment
Отправлено в 03.04.19 14:44.
Je pravda, že liberálne názory prezidentky očividne nesúhlasia s kresťanským smerovaním Slovenska. Ale máme nádej! Náš Dobrý Pán Boh je silnejší ako akékoľvek liberálne pikle. Ježiš povedal:,,Tento druh sa nedá vyhnať ináč, iba modlitbou a pôstom. ( Mt 17, 21 ) Verím, že Pán Boh má v rukách srdce každého vládcu. Takže prosím o modlitbu za správne rozhodnutia našej budúcej prezidentky. Aby boli na slávu Božiu a na spásu ľudí. A za ochranu a oslobodenie prezidentky od liberalizmu.
Отправлено в 05.04.19 18:35.